Upside down: Η trendy τάση στο μπικίνι είναι ό,τι πιο sexy θα δεις φέτος το καλοκαίρι

Upside down: Η trendy τάση στο μπικίνι είναι ό,τι πιο sexy θα δεις φέτος το καλοκαίρι
Και η Ashley Graham οπαδός του UpSideDown Bikini
Η δημοφιλής τάση στα μαγιό που βλέπουμε και φέτος σε μεγάλο βαθμό «οφείλει» την ύπαρξή της, κυρίως, στις αδελφές Kardashian - Jenner.

Στην πραγματικότητα, το supermodel Kendall Jenner έδωσε για πρώτη φορά την ιδέα να μεταμορφώσει ένα τυπικό τρίγωνο τοπ με κορδόνια τον Μάρτιο του 2020, όταν ξάπλωσε στην παραλία με ένα Sommer Swim με σχέδιο μια αξέχαστη μπαρόκ στάμπα. Η Jenner είχε δέσει με μαεστρία τα κορδόνια του μπικίνι της στο μπροστινό μέρος του μπούστου της, δημιουργώντας ένα κομμένο bandeau που ήταν ταιριαστό με το brazilian κάτω μέρος του μαγιό της. Το όνομα του: Upside down.

{https://www.instagram.com/p/B9SRXbSDi45/}

Carolina Herrera: «Δεν είναι “κλασάτο” για μια γυναίκα να φοράει τζιν μετά τα 30 και να έχει μακριά μαλλιά μετά τα 40»

Με τον καιρό, οι αδελφές της, Kylie Jenner και Kourtney Kardashian πήγαν ένα βήμα παραπάνω την τάση, στρίβοντας τα δικά τους λουράκια με σταυρωτό τρόπο στο στήθος για να στερεωθούν πίσω από το λαιμό, πετυχαίνοντας ένα σχήμα που δένει στο λαιμό. Η Kendall ακολούθησε το παράδειγμά τους, τον Ιούλιο του 2022, ποζάροντας για μια καμπάνια FWRD στο Instagram με ένα παρόμοιο κίτρινο μεταλλικό μπικίνι.

{https://www.instagram.com/p/CKpX-GSl_Id/}

Εν τω μεταξύ, άλλα μοντέλα και δημιουργοί, συμπεριλαμβανομένων των Ashley Graham και Addison Rae, έδωσαν το στίγμα τους στην τάση το φετινό καλοκαίρι, φορώντας ένα λεοπάρ τοπ ανάποδα και ένα ροζ μπικίνι διακοσμημένο με στρας, αντίστοιχα. Ο τρόπος που το φοράνε θέλει το κάτω τμήμα του με το λάστιχο να είναι από πάνω και να πιάνει γύρω από το στήθος τους, κυκλώνοντάς το σαν αυτοσχέδια λαιμόκοψη. Το δέσιμο που προορίζεται για κούμπωμα στο πίσω μέρος του λαιμού βρίσκεται επομένως στην πλάτη.

Πώς να φορέσεις το μαγιό όταν δεν πηγαίνεις στην παραλία ή στην πισίνα

{https://www.instagram.com/p/Ct9UAwJxpNY/}

{https://www.instagram.com/p/Ctbex9vrl3G/}

Ενώ η Elsa Hosk και η Hailey Bieber έδωσαν πέρυσι τις δικές τους εκδοχές upside down, η Graham, η Rae και η Kylie Jenner αποδεικνύουν ότι αυτό το DIY κόλπο με το μαγιό είναι εδώ και το 2023. Εξάλλου, το κόλπο είναι παντού στο TikTok και περιμένουμε να το δούμε και από άλλες celebrities. Δες πώς φορούν οι σταρ την upside down τάση του μπικίνι.

{https://www.instagram.com/p/CclDz-nLWGi/}

{https://www.instagram.com/p/CdOjT-ol23Z/}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.07.2023 - 22:21