Εργολάβοι

06.05.2013
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150°C. Αναμειγνύουμε σε μπολ το αμύγδαλο, τη ζάχαρη, το ανθόνερο και τον νισεστέ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 25 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 15 τεμάχια
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ μέτρια

Υλικά

  • 2½ φλιτζάνια αμύγδαλο ασπρισμένο ψιλοκοπανισμένο
  • 3 αβγά (τα ασπράδια τους)
  • 1½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
  • 1 σφηνάκι ανθόνερο
  • 1 φλιτζάνι του καφέ νισεστέ
  • αμύγδαλα εφιλέ

EKTEΛEΣH
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150°C. Αναμειγνύουμε σε μπολ το αμύγδαλο, τη ζάχαρη, το ανθόνερο και τον νισεστέ. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και τα ενσωματώνουμε στο μείγμα, ανακατεύοντας ελαφρώς. Πλάθουμε οβάλ μπισκότα και τα πασπαλίζουμε με μπόλικο αμύγδαλο εφιλέ. Τα ψήνουμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί για 20-25 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.