Σαλάτα του ψαρά

02.05.2008
Για τους λάτρεις των θαλασσινών!

Τι έχουμε:

  • 4-5 κουταλιές Hellmanns Thousand Island Salad Dressing
  • 4-5 γαρίδες, Νο 1
  • 1/2 μαρούλι, κατσαρό
  • 2 φλιτζ. ζωμό, λαχανικών

Τι κάνουμε:
Αφαιρούμε το κέλυφος από τις γαρίδες και τις πλένουμε.

Σ ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε τον ζωμό και βράζουμε τις γαρίδες για περίπου 5-7 λεπτά.

Πλένουμε τα φύλλα του μαρουλιού, τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα βάζουμε σε μια πιατέλα.

Στραγγίζουμε τις γαρίδες από τον ζωμό και τις βάζουμε πάνω από το μαρούλι.

Περιχύνουμε με τη Hellmanns Thousand Island Salad Dressing και σερβίρουμε.

Συμβουλή
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε θαλασσινά της αρεσκείας μας.

το κατάλληλο κρασί Ντεμπίνα Ηπείρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ