FYI

Henkel: Προσφορές έως και 50%

14.02.2014
Η μοναδική συλλογή των προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης της Henkel σε προσφορές, έως και 50%,για να κάνουμε τη ζωή μας ακόμη πιο όμορφη!

Η Henkel, παγκόσμιος ηγέτης σε προϊόντα και καινοτομία, πάντα δίπλα στο ελληνικό κοινό και πιστή στις διαχρονικές αξίες των προϊόντων της, έρχεται να προσθέσει λίγο παραπάνω λάμψη στη ζωή μας με μία ξεχωριστή ενέργεια.

Ο τομέας Beauty Care της Henkel δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να επωφεληθούν μοναδικών προσφορών, έως και 50%, στην ευρεία γκάμα προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς που διαθέτει.

Συγκεκριμένα, οι σειρές προϊόντων Syoss (Βαφές, Styling & Περιποίηση Μαλλιών), η Palette (Βαφές & Styling), το Gliss, το Supersoft, το Silken Color, η Taft , το FA (αφρόλουτρα & αποσμητικά), η Theramed, η Vademecum, και η Diadermine σας περιμένουν να ζήσετε κι εσείς τη μαγευτική αυτή εμπειρία, ανακαλύπτοντας τον υπέροχο κόσμο της Henkel!

Η ενέργεια θα ξεκινήσει από τα τέλη Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι αρχές Απριλίου. Σε αυτό το διάστημα οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να επισκέπτονται επιλεγμένα Super-Markets και καταστήματα καλλυντικών όλης της χώρας, για να επωφεληθούν από τις προσφορές στα αγαπημένα τους προϊόντα