FYI

Οι πράκτορες του PIMM’S σε νέα αποστολή

12.02.2014
Η ώρα κοντεύει 8. Δύο περίεργοι ψιλόλιγνοι τύποι με ριγέ κοστούμια μπαίνουν σε κάθε bar και καφέ της πόλης, βάζουν στην άκρη την μπίρα και το κρασί των θαμώνων και τα αντικαθιστούν με ένα ποτήρι PIMM’S FIZZ...

Αυτό είναι το τέταρτο viral μίας σειράς βίντεο των PIMM’S agents, οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να μας υπενθυμίζουν ότι η ώρα 8 το βράδυ είναι πλέον δική μας! Μας προτρέπουν να σηκωθούμε από τον καναπέ, να βγούμε έξω με τους φίλους μας, να διασκεδάσουμε, να χαρούμε τη ζωή!

Είναι οι ίδιοι τύποι που πριν από ένα μήνα περίπου, βροντοφώναζαν μέσα σε ένα mini cooper με αγγλική σημαία πως στις 8μμ μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε, να αποκτήσουμε ξανά ποιοτικό χρόνο, να ζήσουμε αληθινά!

Και όλα ξεκίνησαν από ένα μανιφέστο και την πραγματοποίηση της ευφυέστερης αγοράς του αιώνα που πραγματοποιήθηκε από το PIMM’S. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη συμφωνία μεταξύ του PIMM’S και της Διεθνούς Ένωσης Ποιοτικού Χρόνου (www.iaqtime.org), που μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να προσδώσουμε περισσότερο ποιοτικό χρόνο στην καθημερινότητά μας, απλά γιατί ο χρόνος πλέον μας ανήκει!

Οπότε σε περίπτωση που τους δείτε σε μία από τις επόμενες αποστολές τους, μη χάσετε την ευκαιρία να τσουγκρίσετε τα ποτήρια σας και να πιείτε μαζί τους ένα PIMM’S Fizz! Γιατί η 8 η ώρα το βράδυ είναι ώρα για PIMM’S.

Στην υγειά σας!