FYI

Τι κρύβει ένα κουτί Μακεδονικού Χαλβά;

12.02.2014
Το γλυκό που κάνει καλό γιορτάζει φέτος 90 χρόνια! Το ταξίδι του Μακεδονικού Χαλβά ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη το 1924 και συνεχίζεται εδώ και 90 χρόνια με το ίδιο μεράκι, αμείωτο ενθουσιασμό και φυσικά τη γνωστή, αγαπημένη γεύση.

Μία μοναδική παρουσία στη ζωή μας και το τραπέζι μας, που μας καλεί να γιορτάσουμε 90 Χρόνια Μαζί, με έναν εξίσου μοναδικό τρόπο: ένα τεράστιο κουτί Μακεδονικού Χαλβά, μέσα στο οποίο θα δούμε και θα… «γευτούμε» μοναδικές εμπειρίες!

Στην πρωτότυπη κατασκευή που θα φιλοξενηθεί στο Athens Metro Mall θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα το αγαπημένο μας προϊόν, να μάθουμε για την πορεία του μέσα στα χρόνια, να ενημερωθούμε για τα οφέλη του στον οργανισμό μας και να διασκεδάσουμε με εργαστήρι χαρταετού και ζωγραφικής… και όλα αυτά, παρέα με τις πιο αγαπημένες γεύσεις Μακεδονικού Χαλβά!

Από την ερχόμενη Τρίτη 18/2 μέχρι και το Σάββατο 22/2, ο Μακεδονικός Χαλβάς θα είναι στο Athens Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο. Επισκεφθείτε τον και μοιραστείτε την εμπειρία #makedonikoshalvas και #toglykopoukaneikalo