FYI

Δες τη νέα leather συλλογή της Ιntimissimi

28.09.2012
Zήσε την μοναδική εμπειρία της συλλογής Nero, της δερμάτινης capsule collection με ένα κλικ στο αφιερωματικό 3D site της INTIMISSIMI.

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Το nero.intimissimi.com, είναι ένα site που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει – και να λανσάρει – τη νέα leather capsule collection. Nero, στα ιταλικά σημαίνει μαύρο κι έτσι η BLACK COLLECTION αποτελεί μια συλλογή εσωρούχων στην οποία πρωταγωνιστεί το δέρμα σε τρεις προτάσεις: από ένα κορσέ μέχρι padded Brazilian σουτιέν που συνδυάζονται με ψηλόμεσες ζώνες, σλιπ και tube bras.

Το nero.intimissimi.com εξερευνά τα όρια του αισθησιασμού. Πρόκειται για μια ζωντανή εμπειρία που αναθεωρεί το online shopping. Περιηγείσαι σε ένα 3D site όπου κυριαρχούν οι ασπρόμαυρες, σαγηνευτικές εικόνες του Raphael Mazzucco. Eικόνες που λένε τη δική τους ιστορία για τη σχέση της γυναίκας με τη φύση, για το βασικό ένστικτο που υπογραμμίζει μοναδικά η συγκεκριμένη συλλογή από δέρμα.

Ένα site που επιβεβαιώνει το όραμα και τη δυνατή, πλέον, παρουσία της INTIMISSIMI στο web και τα social media.

Λίγα λόγια για τη συλλογή:

H Intimissimi λανσάρει τη νέα συλλογή ‘NERO’ – μία δερμάτινη capsule collection, για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2012-13.

Πάντα το φθινόπωρο σηματοδοτεί την αρχή, την αλλαγή, το νέο. Ο φετινός Οκτώβρης για την INTIMISSIMI ξεκινά με μια μοναδική κίνηση – έκπληξη: Την πρώτη της, μαύρη-δερμάτινη σειρά εσωρούχων. Αυτή η special συλλογή θα πωλείται αποκλειστικά σε επιλεγμένα σημεία πώλησης αλλά και μέσω e-commerce.

Nero, στα ιταλικά σημαίνει μαύρο και αυτό που πετυχαίνει η ομώνυμη σειρά είναι να εισάγει με δυναμικό αισθησιασμό το leather mood στις προσωπικές μας στιγμές.

Πρόκειται για τρεις προτάσεις, με πρωταγωνιστή το μαύρο δέρμα, που ξεχωρίζουν για το καθαρό όραμα αποπλάνησης και γοητείας που εκπέμπουν. Ένα δερμάτινο κορσέ, ένα Brazilian σουτιέν με ενίσχυση, ψηλόμεση ζώνη, g-string και tube bra.

Ο φωτογράφος Raphael Mazzucco, αποθέωσε με το φακό του αυτές τις δερμάτινες προτάσεις , σε 6 υπέροχα μοντέλα, σε 6 σαγηνευτικά νέα πρόσωπα. Το concept της φωτογράφησης χρησιμοποιεί το υγρό στοιχείο αφού το νερό συμβολίζει την πηγή της ζωής και της αναγέννησης στο πλαίσιο μιας σαγηνευτικής ατμόσφαιρας: ξανθά, ανακατεμένα μαλλιά σε σκληρό και άγριο φόντο όπως είναι ένας ραγισμένος τοίχος από τούβλα, ένα αντιφατικό παιχνίδι ανάμεσα στα παλιά εργαλεία και τη σύγχρονη ομορφιά του μοντέλου, close-ups σε λάγνα χείλη κι έντονα βαθιά βλέμματα, σε πρόσωπα που ιντριγκάρουν το μάτι του φωτογράφου και όχι μόνο.

Η μαύρη δερμάτινη, capsule collection αποπνέει ένα αποφασιστικό sexy image που αγγίζει τα όρια της σκοτεινής πλευράς. Το location παραμένει τυπικά ιταλικό: μια φάρμα που παραπέμπει στην εξοχή, ενώ οι αποχρώσεις παίζουν ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο.

Η INTIMISSIMI χρησιμοποιεί αυτά τα original lingerie προϊόντα ώστε να αποκαλύψει μια νέα μορφή αποπλάνησης: τρία δερμάτινα σχέδια με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές που εκπροσωπούν εξολοκλήρου το πνεύμα του brand.

SHOPPING INFO: Οι τιμές ξεκινούν από €29.99 για τα Brazillian slip και string, €59,90 για το tube bra και τη ψηλόμεση ζώνη, €69,90 για το padded bra και €99.90 για τον κορσέ, το star lingerie piece –που είναι ιδανικό για να φορεθεί κι ως εξώρουχο, με ένα sexy λευκό πουκάμισο ή με μια ψηλόμεση φούστα.