FYI

Το λανσάρισμα της συλλογής ADR at H&M στο Παρίσι

28.09.2012
Χθες το βράδυ, στο αποκορύφωμα της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι, ένα αστραφτερό πάρτι σε θεατρική ατμόσφαιρα σηματοδότησε το λανσάρισμα της συλλογής AdR at H&M.

Το Paradis Ball πραγματοποιήθηκε στο φημισμένο παριζιάνικο καμπαρέ Paradis Latin και διοργανώθηκε από την Η&Μ μαζί με το είδωλο της μόδας Anna Dello Russo. Το φαντασμαγορικό πάρτι συνδύαζε μόδα, παράσταση και μια ζωντανή εμφάνιση της σταρ της μουσικής Azealia Banks. Φίλοι και fashionistas, όπως οι Olivier Theyskens, Rachel Zoe, Jefferson Hack, Poppy Delevingne, Peter Dundas και τα super models Karlie Kloss, Constance Jablonski, Liya Kebede και Isabeli Fontana παραβρέθηκαν στη γιορτή.

Μένοντας πιστό στην πεποίθηση της AdR ότι η μόδα μας κάνει να ονειρευόμαστε, το εκκεντρικό πάρτι αποτέλεσε το τέλειο φόντο για την παρουσίαση της αδιάντροπα λαμπερής, παιχνιδιάρικης σειράς κοσμημάτων, παπουτσιών και αξεσουάρ που σχεδίασε η Anna Dello Russo για την Η&Μ, και η οποία θα διατίθεται από τις 4 Οκτωβρίου 2012 σε 140 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και στο διαδίκτυο.

«Θέλαμε να χαρίσουμε στους καλεσμένους μια αξέχαστη εμπειρία: μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις που ξεκίνησε στο κόκκινο χαλί και ολοκληρώθηκε στην πίστα με χορό. Δημιουργήσαμε ένα διασκεδαστικό σόου σε στυλ καμπαρέ, που ενώ αποτελεί αμιγώς παριζιάνικη ψυχαγωγία, μπορεί να λειτουργήσει και ως μεταφορά για το καρουζέλ της μόδας. Δόθηκε επίσης μια παράσταση τύπου Vogue όπου, για να δοθεί μια απροσδόκητη νότα, περιτριγυριζόμουν από μια στρατιά από μίνι εκδοχές του εαυτού μου που φορούσαν τη συλλογή. Για μένα υπερβολή σημαίνει επιτυχία», λέει η Anna Dello Russo!

«Είναι υπέροχο να φέρνεις την εκκεντρικότητα σε ένα πιο ευρύ κοινό, και είναι αυτό που κάνει η Η&Μ με αυτή την συνεργασία. Ήταν μια πραγματικά διασκεδαστική βραδιά», λέει η Caroline de Maigret.

«Οι άνθρωποι αγαπούν την Άννα: είναι ατρόμητη, αγαπάει την σκηνή και είναι εξαιρετικά επικοινωνιακή. Η Άννα είναι πραγματικά ποπ: Είμαι σίγουρη ότι ο Andy Warhol θα την είχε αγαπήσει», λέει η Giovanna Battaglia.

«Το Paradis Ball ήταν ο τέλειος τρόπος να λανσαριστεί μια συλλογή που επικεντρώνεται ακριβώς στη φαντασία και την διακόσμηση. Τραβούσε τα βλέμματα, και είχε μια αισιόδοξη δόση ενέργειας, που για μένα αποτέλεσε ιδιαίτερη πηγή έμπνευσης. Ελπίζουμε ότι και οι πελάτες μας είναι ενθουσιασμένοι με το λανσάρισμα», λέει η Margareta van den Bosch, καλλιτεχνική σύμβουλος της Η&Μ.