FYI

Μπες στο χορό με Lipton Ice Tea!

14.03.2011
Η lipton Ice Tea με το σύνθημα "Join the dance" σε προσκαλεί να μπεις και εσύ στο χορό της! Με πρωταγωνιστή τον Χιου Τζάκμαν η νέα καμπάνια του πιο δροσερού τσάι

Ξένη δημοσίευση

Η lipton Ice Tea με το σύνθημα "Join the dance" σε προσκαλεί να μπεις και εσύ στο χορό της! Με πρωταγωνιστή τον Χιου Τζάκμαν η νέα καμπάνια του πιο δροσερού τσάι σε προσκαλεί να το τρίξεις στο χορό! Πιες μια γουλιά και μπες στο ρυθμό!

Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου το Lipton Ice Tea πραγματοποίησε την πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του νέου διαφημιστικού του σποτ, "JOIN THE DANCE", με πρωταγωνιστή ποιον άλλο, από τον Αυστραλό ηθοποιό Hugh Jackman, εγκαινιάζοντας έτσι τη δεύτερη χρονιά της συνεργασίας τους.

Οι διάσημες παραλίες της Punta del Este αλλά και το γραφικό κέντρο του Montevideo της πρωτεύουσας της Ουρουγουάης, αποτέλεσαν το κατάλληλο σκηνικό για τα γυρίσματα του διαφημιστικού "JOIN THE DANCE”"που με τη συμμετοχή των κατοίκων μετέτρεψαν την πόλη σε ένα ατέλειωτο party! Τη "μουσική υπογραφή" στο νέο σποτ του Lipton Ice Tea έβαλαν οι "The Feeling", το πολυβραβευμένο και πολλαπλά πλατινένιο συγκρότημα, με το αποκλειστικό remake του τραγουδιού "The Safety Dance" της δεκαετίας του 80!

Λίγα λόγια για το σενάριο

Το σποτ ξεκινάει με τον απολαυστικό Hugh Jackman, να κάθεται σε ένα κοσμικό beach bar απολαμβάνοντας το καλοκαίρι. Εξαντλημένος και ζαλισμένος από τον καυτό ήλιο, ένα παγωμένο Lipton Ice Tea είναι το μόνο που μπορεί να τον αναζωογονήσει! Kαι όντως αυτό συμβαίνει… από την πρώτη κιόλας γουλιά! Χωρίς να χάσει χρόνο και ενώ το"The Safety Dance" αρχίζει να ακούγεται, ο Hugh σηκώνεται και αρχίζει να χορεύει. Το αίσθημα αισιοδοξίας που τον κατακλύζει αρχίζει να επηρεάζει τα πάντα γύρω του, με αποτέλεσμα όλοι και όλα να χορεύουν στο ρυθμό του τραγουδιού!

Ο Hugh Jackman σχολίασε σχετικά: "Είχα περάσει τόσο ωραία στα γυρίσματα του ‘Tokyo Dance Hotel’πέρυσι, που ενθουσιάστηκα όταν είδα το σενάριο του "JOIN THE DANCE’"και συνειδητοποίησα ότι θα χορεύω και πάλι. Στα γυρίσματα ξεκινούσαμε να χορεύουμε μία ομάδα 10-15 ατόμων, η οποία μεγάλωνε συνεχώς, με αποτέλεσμα να καταλήγουμε να χορεύουμε 150 άτομα σε απίστευτα σημεία της πόλης. Έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου ότι πρόκειται για δουλειά, γιατί ειλικρινά μου φαινόταν απίστευτο το ότι περνούσα τόσα τέλεια."