FYI

Άρχισε το τρέξιμο με τη Reebok

24.02.2011
Θέλεις τέλειο στιλ ακόμη και όταν τρέχεις; Τότε δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τη δύναμη της Reebok!

Ξένη δημοσίευση

Θέλεις τέλειο στιλ ακόμη και όταν τρέχεις; Τότε δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τη δύναμη της Reebok!

Δύο από τους σημαντικότερους αθλητές παγκοσμίως, ο κορυφαίος πιλότος της Formula 1 Lewis Hamilton και ο βραβευμένος ως o καλύτερος διεθνής τερματοφύλακας Iker Casillas, επιλέγουν ZIGTECH για περισσότερη ενέργεια στην προσωπική τους προπόνηση και πρωταγωνιστούν στη νέα διεθνή τηλεοπτική καμπάνια, που θα προβληθεί και στην Ελλάδα σε λίγες ημέρες.

Το ZIGTECH, το πιο προηγμένο τεχνολογικά running παπούτσι με τη χαρακτηριστική zig zag σόλα, παρουσιάστηκε από τη Reebok για πρώτη φορά το 2010. Φέτος, για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011, κυκλοφορεί σε νέους χρωματικούς συνδυασμούς.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία μεταφοράς ενέργειας και απορρόφησης των κραδασμών που διαθέτει, βοηθά πρακτικά όσους αθλούνται να διατηρούν την ενέργειά τους κατά τη διάρκεια της προπόνησης και να αυξάνουν την απόδοσή τους, χωρίς να καταπονούν τους μύες τους.

Η ελαφριά, μαλακή zig zag σόλα κάνει το ZIGTECH όχι μόνο να ξεχωρίζει στιλιστικά, αλλά βοηθά ώστε η ενέργεια να μεταφέρεται κατά μήκος του ποδιού -απορροφώντας την πίεση που δέχεται- και δίνοντας μεγαλύτερη ώθηση σε κάθε βήμα!

Η τεχνολογία ZIGTECH δεν βρίσκει εφαρμογή μόνο στα αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο, αλλά και σε ειδικά παπούτσια για μπάσκετ, τα ZigSlash, καθώς και σε μια ολοκληρωμένη σειρά ρούχων για άσκηση, που κατασκευάζονται από ίνες Celliant® ώστε να αυξάνουν τα επίπεδα οξυγόνου του οργανισμού, παρέχοντας περισσότερη ενέργεια.

Η σειρά ZIGTECH αποτελείται από ανδρική και γυναικεία συλλογή σε έντονα χρώματα και πρωτότυπα σχέδια, που δίνουν ξεχωριστό στιλ σε όσους προπονούνται, αλλά και σε όλους όσους αναζητούν άνεση και έξτρα ενέργεια στην καθημερινότητά τους!