Τι να κάνω τώρα;

25.06.2015
Εγώ θα συνεχίσω μέχρι να φύγει αν και φοβάμαι οτι μπορεί να κολλήσω μαζί της. Κ

Γεία σου θεία. Θα ήθελα μια συμβουλή. Λοιπόν είμαι 16 και 4 μέρες πριν πήγα σπίτι του κολλητού μου και ήταν η ξαδέρφη του η Σοφία, όμορφη και με πολύ ωραίο σώμα με ηλικία 21ος ετών. Ήρθε στα μέρη μας για διακοπές και την φιλοξενεί ο κολλητός μου. Καθώς της τελευταίες μέρες μένουμε σπίτι του (καθώς οι γονείς του λείπουν στο εξωτερικό) και του κάνω παρέα κάποια στιγμή ήρθε η Σοφία και μου την έπεσε κάνοντας κάποιες "σεξουαλικές" κινήσεις σε εμένα. Όταν ο φίλος μου έφυγε για μισή ώρα εκείνη με άρπαξε και άρχισε να με φιλάει. Η όλη φαση με ξετρέλανε.

Την επόμενη μέρα ο κολλητός μου όταν πήγε να ψωνίσει για το σπίτι για αυτές τις 7-8 μέρες που θα είμαστε εκεί, με πήρε μαζί της και με πήγε στο δωμάτιο των γονέων του φίλου μου. Κλειδώσε την πόρτα και έβγαλε την μπλούζα της. Με πλησίασε και μου έκανε στοματικό, όταν γύρισε ο φίλος μου νομίζω υποψιάστηκε κάτι. Δεν είμαι σίγουρος αν έπρεπε να του πω κατί. Έχθές λοιπόν παρόμοια φάση. Βγαίνουμε βόλτα στο κέντρο και όταν γυρίζουμε η ξαδέρφη του του ζήτησε να πάει να αγοράσει παγωτό και να νοικίασει μια ταινία για να δούμε. Μέχρι να γυρίσει συνέβη ένα παρόμοιο σκηνικό με το προχθεσινό. Παιχνιδάκια και προκαταρκτικά με αυτή την φορά να έχω λίγο μεγαλύτερο ρόλο.

Σήμερα το πρωί ο κολλητός μου πήγε βόλτα με μια κοπέλα και με άφησε σπίτι με την ξαδέρφη του "για να της κάνω παρέα"μιλούσαμε και με ρώτησε αν είμαι παρθένος. Της απάντησα πως είμαι και αυτή μου είπε πως δεν θα είμαι για πολύ ακόμα. Με ξάπλωσε στον καναπέ και ξεκίνησε τα προκαταρκτικά. Συνεχίσαμε για μισή ώρα περίπου μέχρι που έβγαλε απο ένα συρτάρι ένα κουτί προφυλατικά. Μου φόρεσε και το κάναμε. Όταν μετά απο 4 περίπου λεπτά τελείωσα. Τώρα ομώς που μου πέρασε ο "μεγάλος" ενθουσιασμός (υπάρχει ακόμα ενθουσιασμός και ενδιαφέρον) δεν ξέρω τι στάση να κρατήσω γιατί πιστεύω οτι αυτή δεν με θέλει για κάτι παραπάνω. Εγώ θα συνεχίσω μέχρι να φύγει αν και φοβάμαι οτι μπορεί να κολλήσω μαζί της. Και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό θα συνεχίσει και αν θα γίνει τίποτα παραπάνω. Και έχω και άλλο πρόβλημα. Ο φίλος μου πρέπει να το μάθει; Αν ναι πρέπει να το μάθει απο εμένα η απο την ξαδέρφη του; Μπορεί αυτό να επηρεάσει την φιλία μας; (δίνω τόσες λεπτομέριες για να είναι ευκολότερο να κατανοήσεις την ολή κατάσταση). Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την στήλη σου που είναι πολύ βοηθητική!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γιώργο μου, πρώτα απ' όλα να είσαι σίγουρος ότι ο φίλος σου ξέρει τι συμβαίνει όταν φεύγει και δεν χρειάζεται να τον ενημερώσεις. Ούτως ή άλλως δεν είναι καθόλου ευγενικό και πρέπον για έναν κύριο να διαλαλεί τις κατακτήσεις του, έστω και στους κολλητούς τους, εφόσον δεν πρόκειται για κάποια σοβαρή σχέση με διάρκεια.

Αν εκείνος δεν το γνωρίζει και η ξαδέλφη του θέλει να του το πει, θα του το πει μόνη της. Διαφορετικά, δεν χρειάζεται να του το προφτάσεις εσύ.

Άλλωστε, η κοπέλα είναι ενήλικη, οφείλει να ξέρει τι της γίνεται και έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Μάλιστα, θεωρητικά εκείνη σε έχει αποπλανήσει και ο φίλος σου δεν έχει κανένα λόγο να θυμώσει μαζί σου.

Τώρα, το γεγονός ότι κανείς από τους δυο σας δεν βλέπει τον άλλον σοβαρά, δεν είναι πρόβλημα αφού περνάτε καλά όπως έχουν τα πράγματα και δεν κοροϊδεύει κάποιος από τους δυο σας τον άλλον.

Πράγματι υπάρχει μια πιθανότητα να κολλήσεις μαζί της, αλλά τι να κάνουμε; Αυτά έχουν οι ερωτικές περιπέτειες κι όπως μπορεί να κολλήσεις έτσι θα ξεκολλήσεις κιόλας. Κανείς δεν ξέρει τι κρύβει το μέλλον. Αν και οι πιθανότητες είναι αυτή η εμπειρία σύντομα να γίνει για σένα μια ευχάριστη ανάμνηση και όχι κάποια συγκλονιστική ιστορία που θα σε σημαδέψει για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Με λίγα λόγια, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Απλά ακολούθησε τη ροή των γεγονότων και προσαρμόσου αναλόγως.