Δεν ξέρω τι να κάνω

26.06.2015
Είχα κάνει πολλά όνειρα για αυτό το καλοκαίρι και τώρα διαλύονται όλα γιατί δεν ξέρω αν έρχεται στο χωριό μου.

Γειά σου θεία Λουκία, εδώ και ένα χρόνο περίπου έχω γνωρίσει ένα αγόρι , τον Γιώργο, το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ και του αρέσω και εγώ. Το πρόβλημα είναι ότι αυτός μένει στην Πάρο ενώ εγώ μένω Αθήνα και έτσι μπορώ να τον βλέπω μόνο όταν πηγαίνω εκεί τα καλοκαίρια . Δεν με πειράζει όμως τόσο πολύ αυτό γιατί τον αγαπάω τόσο πολύ που μπορώ να κάνω υπομονή ένα χρόνο για να τον βλέπω. Δεν έχει γίνει τίποτα ακόμη μεταξύ μας γιατί έμαθα ότι του αρέσω λίγες ημέρες πριν φύγω ξανά για Αθήνα.

Τώρα στην Πάρο θα ξαναπάω τον Ιούλιο και πίστευα ότι θα τον έβλεπα αλλά πριν από λίγες ημέρες έμαθα ότι μετακομίζει σε άλλη περιοχή της Πάρου και έτσι δεν θα είμαστε πια στο ίδιο χωρίο και δεν θα είναι τόσο εύκολο να τον δώ. Εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έμαθα γιατί είχα κάνει πολλά όνειρα για αυτό το καλοκαίρι και τώρα διαλύονται όλα γιατί δεν ξέρω αν έρχεται στο χωριό μου.

Βασικά ακόμη και αν έρχεται δεν θα έχω την ευκαιρία να τον δώ πολλές φορές και δεν ξέρω τι να κάνω πώς να φερθώ. Πρέπει να του δείξω ότι μου αρέσει ή πρέπει να κάνω την αδιάφορη. Σε όλους όσους τους έχω μιλήσει για αυτό το θέμα μου είπαν να μην δείχνω ότι μου αρέσει. Αλλά δεν μπορεί αν δεν του το δείξω να σταματήσει να ενδιαφέρετε για εμένα; Αυτό το ερώτημα με βασανίζει εδώ και πολύ καιρό και έτσι κατέληξα σε εσένα γιατί πιστεύω ότι θα με καθοδηγήσεις σωστά έτσι ώστε να καταφέρω να είμαι μαζί του. Θα κάνω ότι πρέπει για να τον έχω γιατί τον αγαπάω πάρα πολύ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ελένη μου, το να είσαι μαζί του δεν εξαρτάται από το αν θα του δείξεις ότι τον θέλεις, αλλά από το γεγονός ότι υπάρχει μια τεράστια γεωγραφική απόσταση μεταξύ σας και υπό αυτές τις συνθήκες η σχέση σας είναι πρακτικά ανέφικτη και άνευ νοήματος. Ακόμη κι αν βρεθείτε στο ίδιο χωριό, ό,τι γίνει θα είναι υπόθεση λίγων εβδομάδων που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να έχει ευτυχή συνέχεια και θα καταλήξει να σε αφήσει πληγωμένη κι απογοητευμένη.

Αν οι φίλοι σου ήθελαν να σε συμβουλέψουν σωστά, θα έπρεπε να σου συστήσουν να μην τρέφεις ελπίδες για κάτι ουσιαστικό και να πάψεις να κάνεις όνειρα που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Εξάλλου, όταν σ' αρέσει κάποιος θα πρέπει πάντα να του το δείχνεις διακριτικά, ώστε να έχεις ελπίδες να σου δείξει κι εκείνος πως του αρέσεις. Διαφορετικά, απλά δημιουργούνται παρεξηγήσεις και περιττά δράματα.

Τώρα, το γεγονός ότι έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι αγαπάς αυτό το αγόρι μπορεί ν' αλλάξει ανά πάσα στιγμή γνωρίσεις το επόμενο αγόρι που θα σου αρέσει και που σου εύχομαι να είναι πιο προσιτό σε σχέση με αυτόν τον πρώτο σου έρωτα. Παπούτσι απ' τον τόπο σου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ