Φουλ στον Έρωτα ο Αλκης Κούρκουλος!

18.11.2010
Το έργο του Sam Shepard, Fool for Love, παρουσιάζει στο θέατρο Κάππα η 5ηΕποχή/ Τέχνης, με πρωταγωνιστές τον Αλκη Κούρκουλο και την Χριστίνα Αλεξανιάν, σε σκηνοθεσία Αθανασίας Καραγιαννοπούλου.
Το έργο του Sam Shepard, Fool for Love, παρουσιάζει στο θέατρο Κάππα η 5ηΕποχή/ Τέχνης, με πρωταγωνιστές τον Αλκη Κούρκουλο και την Χριστίνα Αλεξανιάν, σε σκηνοθεσία Αθανασίας Καραγιαννοπούλου.

Το έργο:
Δύο άνθρωποι. Ο Eddie. Η May. Απομονωμένοι. Εγκλωβισμένοι σε ένα δικό τους σύμπαν. Και σε μια σχέση αποφασισμένη. Από τον έρωτα. Εκείνης, της πρώτης στιγμής.
Σ’ ένα μοτέλ στην έρημο, παρακολουθούμε την ιστορία έρωτα, μίσους, πάθους, απόγνωσης μεταξύ ενός κάου- μπόυ και της γυναίκας της ζωής του. Μέχρι χθες, κάθε προσπάθειά τους να απεξαρτηθούν ο ένας από το βλέμμα του άλλου, έμοιαζε απελπισμένη. Καταδικασμένη.
Τι θα γίνει αυτή τη φορά, όμως; Τι θα συμβεί, αυτό το βράδυ που ο Eddie εισβάλει στο νέο «σπίτι» της May και στο νέο της ξεκίνημα; Πόσο διαφορετική θα είναι η κατάληξη, δεδομένης της παρουσίας ενός νέου ανθρώπου (Martin) στη ζωή της May; Κι αυτός ο Ηλικιωμένος κύριος που «εμφανίζεται» ξαφνικά και παρεμβαίνει, ποιος είναι; Θα αποκαλυφθεί το μυστικό που «δένει» τους άρρωστα ερωτευμένους;

Πού θα βρεθούν οι τέσσερις ήρωες της ιστορίας, όταν η «φωτιά» αυτής της νύχτας σβήσει; Θα έχουν βρει τη λύτρωση ανάμεσα στα συντρίμμια;

Μετάφραση: Χρήστος Νικολόπουλος
Σκηνοθεσία: Αθανασία Καραγιαννοπούλου
Σκηνικά- Κοστούμια: Γιώργος Πάτσας
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Μουσική Επιμέλεια: Αθανασία Καραγιαννοπούλου
Σκηνική πάλη: Ανδρομάχη Βαρσάμη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαριαλένα Ροζάκη

Παίζουν:
ΑΛΚΙΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΣΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η πρεμιέρα της παράστασης θα δοθεί την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου.


Παραστάσεις:
Τετάρτη 6.30 μμ
Πέμπτη 9.00 μμ [Λαϊκή βραδινή]
Σάββατο 9.00 μμ
Κυριακή 6.00 μμ

Τιμές εισιτηρίων
20€, 17€, 15€ και 10€
Λαική βραδινή (Τετάρτη): 15€ (10€ φοιτητικό)

Τηλεφωνική προπώληση
Υπηρεσία εισιτηρίων
τηλ. 210 7234567

Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου

Θέατρο Κάππα: Κυψέλης 2, Αθήνα
τηλ. 210 8831068