Ανθρώπινα δικαιώματα. Αλήθεια, υπάρχουν;

22.08.2008
Τα «Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Σύγχρονο Κόσμο» παρουσιάζει η Νεολαία υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε συνεργασία με το πρακτορείο Reuters στην ομώνυμη έκθεση φωτογραφίας, που πραγματοποιείται στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων

«ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ»
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Τα «Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Σύγχρονο Κόσμο» παρουσιάζει η Νεολαία υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε συνεργασία με το πρακτορείο Reuters στην ομώνυμη έκθεση φωτογραφίας, που πραγματοποιείται στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης», Πειραιώς 100, Γκάζι) από τις 11 έως και τις 13 Σεπτεμβρίου 2008.

Μέσα από μία σειρά εικόνων από όλο τον κόσμο, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να αντικρύσουν μια αλήθεια, που όσο μακρινή κι αν φαίνεται, στην πραγματικότητα βρίσκεται δίπλα μας.

Παράλληλα, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το βραβευμένο video clip με τίτλο «UNITED» -ένα πεντάλεπτο μουσικό πολυεθνικό δρώμενο σε 15 γλώσσες? που μεταδίδει τη δύναμη της επίγνωσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς και 30 spots που απεικονίζουν τα ισάριθμα σημεία της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου τα οποία αυτή τη περίοδο προβάλλονται στα ελληνικά Μ.Μ.Ε. ως κοινωνικό μήνυμα.

Στόχος του Οργανισμού είναι η ενημέρωση της νεολαίας σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα και η ενθάρρυνση της για την προάσπιση τους, ώστε να γίνει πολύτιμος υποστηρικτής της ανοχής στην διαφορετικότητα και της παγκόσμιας ειρήνης.

Ώρες λειτουργίας: 10.00 - 22.00
Site: www.youthforhumanrights.org
Είσοδος ελεύθερη.