Τι περιμένει το ζώδιο σου το 2011;(Μέρος Β')

15.12.2010
Η νέα χρονιά σε περιμένει αφού το 2011 είναι μόνο λίγες μέρες μακριά! Θέλεις να πάρεις μια γεύση για το πώς θα είναι τα πράγματα τη νέα συναρπαστική χρονιά;

Η νέα χρονιά σε περιμένει αφού το 2011 είναι μόνο λίγες μέρες μακριά! Θέλεις να πάρεις μια γεύση για το πώς θα είναι τα πράγματα τη νέα συναρπαστική χρονιά; Τότε διάβασε παρακάτω για να είσαι προετοιμασμένη για το τι σε περιμένει τη νέα χρονιά στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου και ετοιμάσου να υποδεχτείς με χαμόγελο το 2011!

Ζυγός: μια συνεργασία μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου τη νέα χρονιά, είτε πρόκειται για επαγγελματική πρόταση ή για μια νέα σχέση!

Έρωτας: ο θεός του έρωτα σου κλείνει το μάτι μιας και η κοινωνική σου ζωή βρίσκεται στα χάι της και οι ευκαιρίες και οι γνωριμίες σε φέρνουν όλο και πιο κοντά στον έρωτα της ζωής σου. Αν είσαι δεσμευμένη δεν αποκλείεται μέσα στο νέο έτος να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ενώ δώσε βάση από τον Απρίλιο και μετά που θα σε πιάσει μια μεγάλη ανάγκη για ανεξαρτησία!

Δουλειά: πολλές καθυστερήσεις τη νέα χρονιά επιβραδύνουν τα επαγγελματικά σου σχέδια αλλά μην ανησυχείς το πιο πιθανό είναι ότι ήρθε η ώρα για ένα πλάνο δράσης στη δουλειά. Αν ψάχνεις δουλειά θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή ενώ η πιο ευνοϊκή περίοδος για τα επαγγελματικά σου είναι από τον Ιούνιο μέχρι το Σεπτέμβρη που ενδέχεται να δεχθείς μια σημαντική επαγγελματική πρόταση!

Υγεία: δώσε στα νεφρά και τα ποδαράκια σου την δέουσα σημασία ειδικά από τον Απρίλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο και μην ξεχνάς ότι μια ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση θα βελτιώσουν τη φυσική σου κατάσταση και το νέο έτος!

Σκορπιός: αυτή τη χρονιά φρόντισε την υγεία σου και δώσε προτεραιότητα στον εαυτό σου. Φρόντισε το κορμί σου και βάλε την ομορφιάς σου στην πρώτη γραμμή. Αν ονειρεύεσαι ένα τέλειο κορμί φέτος θα το αποκτήσεις!

Έρωτας: περίμενε να βρουν μεγάλες δόξες την ερωτική σου ζωή ειδικά από τον Ιούνιο και μετά αφού οι συναισθηματικές δυσκολίες του παρελθόντος και η αβεβαιότητα εξαφανίζονται τη νέα χρονιά. Μια νέα σχέση έρχεται να σου προσφέρει σταθερότητα και να σε συμφιλιώσει μια και καλή με τον όρο δέσμευση. Τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) θα σε κρατήσουν γερά στη γη και θα σου προσφέρουν τη σταθερότητα που χρειάζεσαι. Άφησε τον εαυτό σου να κάνει ένα βήμα εμπρός στα αισθηματικά σου και μη φοβηθείς να πλησιάσεις ένα άλλο άνθρωπο!

Δουλειά: δεν αποκλείεται μια επαγγελματική κρίση να σε προβληματίσει στη δουλειά σου γύρω στο Φεβρουάριο. Πάρε το χρόνο σου και σκέψου πραγματικά που θέλεις να σε βρουν οι επόμενοι μήνες. Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο έχεις πλέον κατασταλάξει και κάνεις ένα βήμα εμπρός προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιους συναδέλφους αλλά μη δώσεις σημασία. Προχώρα και όλα θα πάνε καλά!

Υγεία: πονοκέφαλοι και ίσως και κάνεις πυρετούλη θα σε ταλαιπωρήσουν λιγάκι ειδικά από τον Μάρτιο μέχρι τον Απρίλιο, γι’ αυτό πρόσεξε λίγο παραπάνω.

Τοξότης: αυτή τη χρονιά θα ανακαλύψεις τα κρυμμένα σου ταλέντα και τα χέρια σου θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις νέα σου ταλέντα: ζωγραφική και γενικά οι τέχνες θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σου!

Έρωτας: ένα καλοκαιρινό ρομάντζο θα σου ταράξει τα νερά αν είσαι ελεύθερη ενώ καλά θα κάνεις να πάρεις το παιχνίδι του φλερτ στα χέρια σου και να μην κολλήσεις να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση στο παιχνίδι του έρωτα. Δεν αποκλείεται να βρεις τον έρωτα στο πιο απλό μέρος: από το ασανσέρ μέχρι τον κήπο του σπιτιού σου ο έρωτας είναι μυριοστά στα μάτια σου και φέτος θα τα ανοίξεις διάπλατα!

Δουλειά: ηρεμία στα επαγγελματικά σου ειδικά από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο απλά προσπάθησε να μην αγνοήσεις τα επαγγελματικά σου καθήκοντα γιατί θα γίνεις στόχος για σχόλια. Πρόσεξε τη σχέση σου με τους συναδέλφους και όλα θα κυλήσουν καλά.

Υγεία: ο λαιμός σου, οι γοφοί και το κάτω μέρος της πλάτης σου θέλουν την προσοχή σου αφού τείνουν να παρουσιάσουν μια σχετική ευαισθησία, ενώ στο δεύτερο μισό του έτους θα δεις την ενέργεια σου να είναι στα ύψη!

Αιγόκερως: αυτή τη χρονιά παίξε με την τύχη σου κάνοντας μια αγορά-ε επένδυση(από σπίτι μέχρι καινούργιο λάπτοπ) ή ακόμη άλλαξε τη διακόσμηση σε αυτό που έχεις ήδη και θα δεις όλα τα πράγματα να φτιάχνουν. Οι σχέσεις μέσα στο σπίτι γίνονται πιο αρμονικές πράγμα που είναι η βάση για μια πιο ήρεμη ζωή!

Έρωτας: Πολύ πάθος τη νέα χρονιά αναμένεται να σου ταράξει τα ήσυχα νερά σου. Ακόμη δεν αποκλείεται εκτός από ένα νέο έρωτα να αποκτήσεις πολλούς θαυμαστές και ση δουλειά σου! Πρόσεξε μόνο γιατί ξέρεις τι γίνεται όταν τα επαγγελματικά μπλέκονται με τα αισθηματικά.

Δουλειά: πολύ σκληρή δουλειά σε περιμένει το νέο έτος ενώ οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα με τους συναδέλφους δε θα λείψουν. Η υπομονή εκτός από αρετή είναι και το κλειδί για να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα. Το εισόδημα σου θα αυξηθεί τους καλοκαιρινούς μήνες και εσύ θα καταφέρεις να ζήσεις ένα από τα πιο πολυτελή καλοκαίρι της ζωής σου!

Υγεία: τα χέρια, τα πόδια αλλά και τα γόνατα σου θέλουν την προσοχή σου τη νέα χρονιά εδικά αν είσαι αθλητικός τύπος. Πρόσεξε μην το παρακάνεις!

Υδροχόος: τα επικοινωνιακά σου προσόντα έρχονται στο προσκήνιο τη νέα χρονιά και τους μαγεύεις όλους με τη γλώσσα που χρησιμοποιείς ή τον τρόπο που γράφεις! Είσαι γεμάτη νέες δημιουργικές ιδέες και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εξασφαλίσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να τις κάνεις πραγματικότητα.

Έρωτας: το πρώτο μισό του χρόνου σου παρέχει τη σταθερότητα που- όσο και να μην το καταλαβαίνεις ως ζώδιο του αέρα-έχεις πολύ ανάγκη. Από τον Απρίλιο και μετά δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ενώ από τον Ιούλιο ως το Νοέμβρη σε περιμένουν μέρες έντονου πάθους ενώ τα οικογενειακά θέματα μπαίνουν σε μια καλή τροχιά από τον Ιούνιο και μετά.

Δουλειά: καινοτόμες ιδέες και κόνσεπτ σε βοηθούν να ανακαλύψεις νέους τομείς δράσης! Οι μήνες που είσαι πιο πειθαρχημένη είναι από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο και έχεις τότε ειδικά τη δυνατότητα να εντυπωσιάσεις συναδέλφους και το αφεντικό σου με τις ιδέες σου! Εκμεταλλεύου το κατάλληλα.

Υγεία: πρόσεξε από τον Αύγουστο μέχρι τον Σεπτέμβριο γιατί είσαι πιο ευαίσθητη σε πονοκεφάλους και πυρετούς.

Ιχθείς: η τύχη σου χαμογελά με τη μορφή οικονομικών ευλογιών! Κέρδη και ρευστό θα είναι σε αφθονία τη νέα χρονιά!

Έρωτας: τώρα είναι η ευκαιρία να αποδεσμευτείς για πάντα από το παρελθόν σου και να προχωρήσεις με σωστά βήματα προς το νέο και ενδιαφέρον ερωτικό σου μέλλον. Από το Μάρτιο και μετά οι θαυμαστές κάνουν ουρά έξω από την πόρτα σου και εσύ απολαμβάνεις τη χαρά του φλερτ ενώ αποφασίζεις ποιον τελικά από όλους θα διαλέξεις! Καλά θα κάνεις να αφήσεις τις δεσμεύσεις για το Νοέμβριο που είναι πιο ευνοϊκά τα πράγματα.

Δουλειά: το πρώτο μισό του 2011 θα έ3χεις πολύ δουλειά και καλά θα κάνεις να βάλεις προτεραιότητες πριν αρχίσεις να τρελαίνεσαι. Από τον Απρίλιο και μετά θα έχεις μια τάση για ανεξαρτησία ειδικά στη δουλειά και δεν αποκλείεται να το γυρίσεις και να γίνεις π.χ. ελεύθερος επαγγελματίας από μισθωτός για να κερδίσεις αυτό που θέλεις!

Υγεία: η μέση, η κυκλοφορία του αίματος αλλά και τα ποδαράκια σου είναι σημεία του σώματος σου που θέλουν την προσοχή σου. Δώσε τους λοιπόν την προσοχή που έχουν τόσο ανάγκη και θα είσαι μια χαρά!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη