Πώς σε επηρεάζει η έκλειψη Σελήνης του Δεκεμβρίου;

21.12.2010
Όπως κάθε φορά που κάποιο αστρολογικό φαινόμενο έρχεται να ταράξει τα ήσυχα νερά σου έτσι και τώρα στην εκπνοή του 2010 μια ακόμη έκλειψη έρχεται να σου φέρει τα πάνω κάτω.

Όπως κάθε φορά που κάποιο αστρολογικό φαινόμενο έρχεται να ταράξει τα ήσυχα νερά σου έτσι και τώρα στην εκπνοή του 2010 μια ακόμη έκλειψη έρχεται να σου φέρει τα πάνω κάτω. Η ολική έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων είναι η δεύτερη και τελευταία έκλειψη για το 2010 και θα διαρκέσει περισσότερο από 72 λεπτά και καλά θα κάνεις να διαβάσεις παρακάτω για να είσαι προετοιμασμένη για το τι θα αντιμετωπίσεις!

Γενικά:Πολλά όνειρα μένουν ανικανοποίητα και μεγάλες αλλαγές είναι δυνατόν να συμβούν αυτό το διάστημα: ιδέες και συνεργασίες έρχονται να σου ταράξουν τα νερά με αυτή την ολική έκλειψη της Σελήνης!

Κριός: δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες να χρειαστεί να κάνεις κάποιες συζητήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου -όπως με τα αδέρφια σου , τους γείτονες ή τους γονείς σου - με τους οποίους είσαι καθημερινά σε επικοινωνία για να νιώσεις καλύτερα. Σε περιμένει μια περίοδος που θα δεις τα επαγγελματικά σου να ανθίζουν και θα κρατήσει τουλάχιστον 18 μήνες, απόλαυσε το!

Ταύρος: τους γύρω σου τους απασχολεί πολύ η σχέση τους με το χρήμα και αυτό έχει αντίκτυπο και σε σένα αλλά εσύ προσπάθησε να μην τους δώσεις σημασία. Τώρα και με αυτή την έκλειψη σου ξυπνούν σκέψεις όπως είναι η περίοδος που θα πρέπει να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις να κάνεις: από το να τελειώσεις το μεταπτυχιακό που δεν κατάφερες μέχρι το να γράψεις το βιβλίο που πάντα ονειρευόσουν. τώρα είναι η ώρα!

Δίδυμοι: η έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο σου σε επηρεάζει αρκετά και ειδικά να είχες κάποια μεγάλη αλλαγή στα επαγγελματικά σου αυτή η έκλειψη επηρεάζει στο πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου σαν άνθρωπο, σαν προσωπικότητα, σαν άνθρωπο και σαν αυτόν που οδηγεί τη δική του ζωή. Αυτό λοιπόν που σε πιάνει αυτή την περίοδο είναι κάτι σαν κρίση προσωπικότητας οπότε δεν αποκλείεται να σκεφτείς τους τρόπους με τους οποίους στηρίζεις τους άλλους ή να βρεις άλλους τρόπους να προσφέρεις σε όσους σε χρειάζονται.

Καρκίνος: ίσως τώρα είναι η ώρα να πάρεις ένα μεγάλο ρίσκο , γεγονός που δε σε κάνει να πετάς και από τη χαρά σου. όμως έχεις στο πλευρό σου παλιούς συμμάχους σου που είναι έτοιμη να σου προσφέρουν τη βοήθεια τους, οπότε μην την αρνηθείς ότι και αν είναι αυτό που σε απασχολεί!

Λέων: μπορεί να έχεις ηγετικές τάσεις γενικά και να θέλεις να είσαι ο αρχηγός παντού και πάντα τώρα όμως έτσι για αλλαγή σου «γυρίζει « λιγάκι και θέλεις αν δεις πώς είναι να είσαι μέλος μιας ομάδας. Μπορεί να μην ξέρεις αν μπορείς να εμπιστευτείς τα μέλη της ομάδας ( είτε πρόκειται στη δουλειά ή στην παρέα) αλλά η ζωή χωρίς ρίσκο δεν αξίζει! Σκέψου το και δώσε ευκαιρίες στους άλλους ακόμη και αν εκείνοι δεν σου απαντούν στα e-mail!

Παρθένος: κάποια αλλαγή στο συναισθηματικό τομέα θα σου ταράξει τα νερά. Δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να βγάλεις κάποιον άνθρωπο από τη ζωή σου ο οποίος σε μπλοκάρει μέχρι και επαγγελματικά και να νιώσεις ότι ανασαίνεις. Την εμφάνιση τους κάνουν άνθρωποι που σε εμπνέουν και σου χαρίζουν νέες ιδέες που σε ανανεώνουν.

Ζυγός: μια μεγάλη ευκαιρία σου παρουσιάζεται για να αλλάξει η ζωή σου και εσύ έχεις βάλει το μυαλού σου να δουλεύει γερά. Πάρε το χρόνο σου αυτό το διάστημα των γιορτών να σκεφτείς λιγάκι τι θέλει η καρδούλα σου και αποφάσισε ποιο δρόμο θα διαλέξεις.

Σκορπιός: μπορεί οι γύρω σου να έχουν ξεσαλώσει και να διασκεδάζουν μέχρι πρωίας όμως εσύ έχεις την ανάγκη να βρεθείς κοντά σε έναν άλλο άνθρωπο. Τότε δεν έχει παρά να πεις στους γύρω σου ότι δε μπορείς άλλο και να κινηθείς προς τις αντίστοιχες κατευθύνσεις που θα σε κάνουν χαρούμενη.

Τοξότης: τώρα είναι η ώρα που μπορείς να είσαι σε μια σχέση με κάποιον άλλο άνθρωπο απαλλαγμένη από τα βάρη του παρελθόντος. Οι επόμενοι 18 μήνες είναι πολύ μεγάλης σημασίας για την συναισθηματική σου ζωή μιας και αυτός είναι ο τομέας που επηρεάζει αυτή η έκλειψη. Σηκώνεις μανίκια και παλεύεις, κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και τελικά απολαμβάνεις να ζεις με τον τρόπο που θέλεις σε όλα τα επίπεδα!

Αιγόκερως: αυτή την περίοδο σε αποσπούν πολλά πράγματα και αποβάλεις για λίγο τις εγωκεντρικές σου τάσεις. Ξαφνικά πολλά πράγματα σου φαίνονται σημαντικά και ενδιαφέρουσα και έχεις μια τάση να αρπάξεις τη ζωή από τα ..κέρατα! Δεν έχεις παρά να κάνεις αυτά που θέλεις και να μη σκεφτείς τίποτα, τώρα είναι η ώρα να απαντήσεις μόνη σου στα μέιλ σου!

Υδροχόος: τώρα θυμάσαι τι είναι να αγαπάς με όλο σου το είναι. Οκ τα οικονομικά πάνε κάπως χάλια, αλλά πρώτη φορά είναι; Επικεντρώσου στο μέλλον σου και άσε τις άλλες μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες( όπως το χρήμα) στην άκρη.

Ιχθείς: έχεις την τάση να θέλεις να κρυφτείς από όλους και όλα αλλά από την άλλη θέλεις να προσπαθήσεις περισσότερο για να πετύχεις κάτι ιδιαίτερο που θα «μείνει». Ίσως αυτό το διάστημα ένας φίλος ή μια φίλη σου εμφανιστεί για να σου θυμίσει αυτό ακριβώς και να σου θυμίσει ότι ήρθε η ώρα αν ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις στο άγνωστο!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη