Τα 4 ζώδια που είναι πιο πιθανόν να τελειώσουν τη σχέση τους μέσα στον Οκτώβριο

06.10.2023
Τα 4 ζώδια που είναι πιο πιθανόν να τελειώσουν τη σχέση τους μέσα στον Οκτώβριο
O Οκτώβριος είναι ένας από τους μήνες που φέρνουν καλή τύχη, ωστόσο δεν θα είναι όλα φωτεινά! Ανάμεσα στις χαρές του μήνα, θα δούμε μερικά θλιβερά φινάλε σε σχέσεις και ραγισμένες καρδιές, αλλά θα ξέρουμε επίσης ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Τέσσερα είναι τα ζώδια που είναι πιο πιθανόν να τελειώσουν τις σχέσεις τους τον Οκτώβριο αλλά πρέπει να ξέρουν ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό.

Δίδυμοι

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρεις, Δίδυμε, είναι ότι όλα θα πάνε καλά. Είχες την αίσθηση ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και ήξερες ότι μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα. Λοιπόν, είχες δίκιο και τον Οκτώβριο του 2023 θα δεις το τέλος μιας μακροχρόνιας σχέσης και θα καταλάβεις επίσης ότι... έπρεπε να τελειώσει. Είναι ένα σκληρό μάθημα, αλλά δεν είσαι το θύμα εδώ.

Γνωρίζατε και οι δύο ότι το τέλος ήταν κοντά και το χειριστήκατε σαν επαγγελματίες. Ενώ εσύ και ο πρώην σου θα έχετε ένα δάκρυ θλίψης κάπου κάπου και οι δύο ξέρετε ότι αυτό ήταν το καλύτερο για εσάς.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Οκτώβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Παρθένος

Πρόσφατες εμπειρίες με ένα νέο ρομαντικό ενδιαφέρον στη ζωή σου, σου λένε ότι ο παλιός σου σύντροφος δεν είναι το άτομο με το οποίο θέλεις να είσαι. Αν και αυτό ακούγεται ψυχρό, υπάρχει μια ιστορία πίσω από όλα αυτά και δεν νιώθεις υποχρεωμένη να απολογηθείς. Το μόνο που ξέρεις είναι ότι εσύ και ο μελλοντικός «πρώην σύντροφός σου» τα έχετε κάνει όλα και τα έχετε δει όλα, και η σχέση έχει ουσιαστικά τελειώσει εδώ και λίγο καιρό.

Μπορεί να μην έχεις το θάρρος που έχεις τώρα, αν δεν είχες γνωρίσει κάποιον άλλο, αλλά έτσι είναι η ζωή: Γνώρισες κάποιον άλλον και είναι μια ευκαιρία να ανακάμψεις.

Σκορπιός

Είσαι έτοιμη να μπεις στην εποχή του Σκορπιού προς το τέλος αυτού του μήνα και ειλικρινά, αισθάνεσαι τη δύναμη του ζωδίου σου να διατρέχει τις φλέβες σου. Σε κάνει να νιώθεις ότι πρέπει να είσαι ελεύθερη. Ο σύντροφός σου δεν συμβαδίζει μαζί σου πια και νιώθεις ότι δεν αντέχεις και πολύ αυτό το πνιγμένο, καταπιεσμένο συναίσθημα.

Οι πολλές διελεύσεις της Αφροδίτης σου δίνουν ελπίδα. Θέλεις πραγματικό ρομαντισμό και δεν μπορείς πλέον να τον βγάλεις, προσποιούμενη ότι αυτό που έχεις λειτουργεί για σένα. Δεν λειτουργεί για εσένα και είσαι αρκετά γενναία για να το σταματήσεις πριν να είναι πολύ αργά.

Ποια θα είναι η πιο ερωτική μέρα του 2023 για το ζώδιό σου

Αιγόκερως

Νιώθεις ευτυχισμένη τον Οκτώβριο και δεν θέλεις να σταματήσει αυτό, ειδικά από κάποιον που δεν αγαπάς ή δεν σέβεσαι πλέον. Έχεις κάνει μια σχέση που σε έχει κρατήσει πίσω... και το έχεις αφήσει. Γνωρίζεις ότι είσαι υπεύθυνη για το τέλος του προβλήματός σου, αλλά πρέπει επίσης να είσαι προνοητική στην αλλαγή. Και η αλλαγή που χρειάζεσαι σε αυτό το σημείο είναι η αλλαγή που συμβαίνει όταν οι δυο σας τελικά χωρίσετε. Αυτό είναι πολύ σοβαρό και είναι τώρα ή ποτέ.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.10.2023 - 13:29