Ποια είναι η πιο ιδανική ημερομηνία του Οκτωβρίου για

07.10.2023
Ποια είναι η πιο ιδανική ημερομηνία του Οκτωβρίου για
Αν έχεις αναλωθεί με την ερωτική σου ζωή περισσότερο από ότι συνήθως τον τελευταίο καιρό, μάλλον ήρθε η ώρα να χαμογελάσεις καθώς ίσως βιώσεις τη μαγεία της εποχής του φθινοπώρου.

Καθώς οι θερμοκρασίες πέφτουν και ο ήλιος συνεχίζει να ταξιδεύει μέσα από τον Ζυγό, το ζώδιο του αέρα που κυβερνά η Αφροδίτη, η επιθυμία σου να αγκαλιάσεις κάποιον θα ενταθεί. Αν και τα φθινοπωρινά ρομαντικά ειδύλλια δεν έχουν τη φήμη ότι αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου, υπάρχει ακόμα αρκετή οικειότητα στον ορίζοντα καθώς το φθινόπωρο συνεχίζεται, ειδικά από τη στιγμή που οι ανάδρομες στροφές της Αφροδίτης είναι επιτέλους παρελθόν. Ειδικότερα, η 20η Οκτωβρίου 2023 θα είναι η πιο ρομαντική μέρα για κάθε ζώδιο, πυροδοτώντας νέα αισθηματικά ενδιαφέροντα, αυξημένη κοινωνικοποίηση και πολλά ερωτικά σκιρτήματα.

Γιατί τείνεις να ερωτεύεσαι ανθρώπους με παρόμοια χαρακτηριστικά προσωπικότητας

Στις 20 Οκτωβρίου, ο ‘Ηλιος και ο Ερμής θα ενωθούν στο κύριο ζώδιο του αέρα, τον Ζυγό, σχηματίζοντας ένα καζίμι. Το καζίμι είναι το αστρολογικό φαινόμενο που καταγράφεται όταν ένας πλανήτης σχηματίζει μια ακριβή σύνοδο με τον ήλιο, κάτι που κάνει ο Ερμής περίπου τρεις φορές κάθε χρόνο. Όταν λαμβάνει χώρα ένα καζίμι, ο πλανήτης που δέχεται τις ακτίνες του ήλιου λέγεται ότι βιώνει μια περίοδο ανανέωσης. Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι ο επικοινωνιακός πλανήτης του σύμπαντος, κάθε ζώδιο μπορεί να περιμένει να αποκτήσει σαφήνεια σχετικά με το πώς να εδραιώσει καλύτερα την ισορροπία στις σχέσεις του.

7 σημάδια που δείχνουν ότι έχεις μια επιτυχημένη σχέση ακόμα και αν δεν το έχεις καταλάβει

Με τον Ζυγό να είναι το ζώδιο που κυβερνά τη δικαιοσύνη και την ισότητα, αυτό το καζίμι θα υποστηρίξει αμοιβαίες συμφωνίες και συνεννοήσεις μεταξύ της συλλογικότητας. Θα είναι πιο εύκολο να καταλάβετε ο ένας τον άλλον και να λάβετε ισορροπημένες αποφάσεις και για τις δύο πλευρές. Είναι επίσης μια τυχερή στιγμή για τυχόν μελλοντικά ερωτικά ενδιαφέροντα. Ποιος χρειάζεται εφαρμογές γνωριμιών όταν υπάρχει η αστρολογία;

Τελευταία τροποποίηση στις 07.10.2023 - 00:25