Τα 4 πιο τυχερά ζώδια του Οκτωβρίου

04.10.2023
Τα 4 πιο τυχερά ζώδια του Οκτωβρίου
Η φθινοπωρινή ισημερία είναι σε πλήρη ισχύ, πράγμα που σημαίνει ότι οι μεταβάσεις είναι παντού.

Η φθινοπωρινή ισημερία είναι σε πλήρη ισχύ, πράγμα που σημαίνει ότι οι μεταβάσεις είναι παντού.Καθώς ο ήλιος συνεχίζει στον Ζυγό, κάθε ζώδιο είναι αναγκασμένο να αναζητήσει μια ικανοποιητική συντροφιά για να το κρατήσει ζεστό κατά τη διάρκεια των κρύων ημερών. Ωστόσο, ενώ όλοι θα αισθάνονται πρόθυμοι να συναναστραφούν και να κοινωνικοποιηθούν, τα 4 πιο τυχερά ζώδια του Οκτωβρίου θα είναι πιο επιρρεπή στο να ξεφαντώσουν, λόγω της φυσικής τους ικανότητας να ξεκινούν νέες συνδέσεις.

Κριός

Καθώς ο ήλιος διασχίζει τον έβδομο Οίκο των ρομαντικών σου υποθέσεων αυτόν τον μήνα, φωτίζει την επιθυμία σου για σύνδεση και κοινωνικοποίηση στις σχέσεις σου. Αυτή η εποχή του χρόνου τείνει να εστιάζει περισσότερο στις σχέσεις σου με τους άλλους, παρά σε αυτήν που έχεις με τον εαυτό σου. Αν και αυτό μπορεί να σε απομακρύνει από τις ανεξάρτητες επιδιώξεις σου, σου επιτρέπει να ενισχύσεις τις συνεργασίες σου με νέους τρόπους.

Καρκίνος

Καθώς ο ήλιος συνεχίζει στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου αυτόν τον μήνα, η επιθυμία σου για σύνδεση, ισορροπία και οικειότητα στην ιδιωτική σου ζωή θα είναι η κύρια προτεραιότητά σου. Είναι σημαντικό να έχεις όχι μόνο έναν ασφαλή χώρο για να αποσυρθείς, αλλά ένα καλόγουστο περιβάλλον που να υποστηρίζει την επιθυμία σου για οικειότητα με τους άλλους.

Ζυγός

Αυτόν τον μήνα, ο ήλιος θα συνεχίσει μέσα από τον πρώτο Οίκο της αυτοέκφρασης σου, μετατοπίζοντας την επίγνωσή σου στην ταυτότητα, την εμφάνιση και την προσωπική σου αυτονομία. Θα νιώσεις πιο διατεθειμένη να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου αυτή τη σεζόν, κάτι που θα σου επιτρέψει να προσελκύσεις υγιείς, υποστηρικτικές σχέσεις. Έχεις συνηθίσει να δίνεις προτεραιότητα στις σχέσεις σου με άλλους ανθρώπους, Ζυγέ, αλλά θα δώσεις περισσότερη προσοχή σε αυτούς που σε κάνουν να αισθάνεσαι σιγουριά, αντί να ανησυχείς για το αν σε αποδέχονται ή όχι.

Αιγόκερως

Καθώς ο ήλιος συνεχίζει να ταξιδεύει στο κοινωνικό, δημιουργικό ζώδιο του Ζυγού αυτόν τον μήνα, η επιθυμία σου για επιτεύγματα και επιτυχία στην επαγγελματική σου ζωή θα είναι στο επίκεντρο. Ως άνθρωπος της δημιουργίας, ψάχνεις πάντα τρόπους για να συνδεθείς με τον κόσμο μέσω της καριέρας σου και αυτή η σεζόν είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.10.2023 - 12:45