Πώς θα περάσεις τα Χριστούγεννα σύμφωνα με το ζώδιο σου

23.12.2022
Πώς θα περάσεις τα Χριστούγεννα σύμφωνα με το ζώδιο σου
Οι γιορτές είναι μερικές φορές απρόβλεπτες, αλλά αυτό δεν θα εμποδίσει τον κόσμο να γιορτάσει και να περάσει όσο καλύτερα μπορεί. Υπάρχει, βέβαια, τρόπος να μπορείς να κάνεις μια πρόβλεψη για το πώς θα είναι οι δικές σου γιορτές, ρίχνοντας μια ματιά στο ζώδιο σου. Παρακάτω θα δεις τι προβλέπει η αστρολογία για το πώς θα περάσεις τα Χριστούγεννα σύμφωνα με το ζώδιο σου.

Κριός

Κάνεις πράγματα παραδοσιακά φέτος, οπότε θα επιστρέψεις σε μέρη που έχεις περάσει καλά σε προηγούμενες γιορτές. Είτε πρόκειται για το σπίτι ενός μέλους της οικογένειας που δεν έχεις επισκεφτεί εδώ και καιρό είτε για παλιούς φίλους από το σχολείο, ο ανάδρομος Άρης σε κάνει να επαναλαμβάνεις τα βήματα αλλά το φεγγάρι του Υδροχόου είναι ακόμα ένας λόγος για να περιπλανηθείς.

Ταύρος

Διπλοτσεκάρεις τη διαδρομή και τα έξοδα του ταξιδιού σου. Επίσης, αν ταξιδεύεις στο πατρικό σπίτι για να επισκεφτείς την οικογένεια και τους φίλους σου, θα είσαι πιο επιρρεπής στο να πιάσεις τους ανθρώπους απροετοίμαστους, ειδικά με το φεγγάρι να ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό στο ζώδιό σου. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα κακό με μια μικρή έκπληξη στις γιορτές.

Δίδυμοι

Αξιοποίησε την ενέργειά σου πριν βγεις έξω για να γιορτάσεις, γιατί η αναποφασιστικότητα σου είναι σε άλλο επίπεδο. Εάν είσαι ήδη σε μια ρομαντική δέσμευση, μπορεί να θέλεις να επικοινωνήσεις με τον πρώην σου οπότε πρόσεξε τις κινήσεις σου.

Καρκίνος

Εάν τα πράγματα είναι δύσκολα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου, αυτό μπορεί να προμηνύει τι θα ακολουθήσει κατά την επερχόμενη ανάδρομη πορεία του Ερμή. Παρόλο που το φεγγάρι κινείται μέσα από τον Υδροχόο και τον οικείο όγδοο Οίκο σου, μπορεί η ελευθερία σου να φαίνεται πιο ελκυστική.

Λέων

Εάν αναζητάς επιβεβαίωση, στηρίξου στα αγαπημένα σου πρόσωπα για την υποστήριξη που χρειάζεσαι. Θα έχεις επίσης αρκετή έλξη στον έκτο Οίκο της συνέπειας, κάτι που είναι ένας παραπάνω λόγος για να ξαναδείς μερικές από τις συνταγές που ετοιμάζεις για το γιορτινό τραπέζι.

Παρθένος

Το μόνο πράγμα που είναι πιο διασκεδαστικό από το να γιορτάζεις δίπλα στα αγαπημένα σου άτομα, είναι το χάος που δημιουργείται όταν είστε όλοι μαζί. Είναι καιρός να ξαναφτιάξεις τους κανόνες γιατί όλα σε ενθαρρύνουν να έχεις ανοιχτό μυαλό.

Ζυγός

Είσαι η αγαπημένη οικοδέσποινα όλων των γιορτών, αλλά τι γίνεται αν έχεις τη διάθεση για κάτι λίγο διαφορετικό φέτος; Βεβαιώσου ότι επικοινωνείς με σαφήνεια και δεν χρειάζεται να υποκύψεις για να ευχαριστήσεις τους ανθρώπους.

Σκορπιός

Εάν τα μέλη της οικογένειας είναι σε αντίθεση μεταξύ τους, προσπάθησε να μείνεις στη δική σου γραμμή. Εξάλλου, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διατηρήσεις το πνεύμα των γιορτών ζωντανό, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

Τοξότης

Μαλώνεις με τον σύντροφο σου; Όλα είναι χάρη στον ανάδρομο Άρη που πυροδότησε τον τομέα των σχέσεών σου, αλλά το κλειδί είναι να διαχωρίσεις τη θέση σου από ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα ή αντίδραση όταν ανοίγεις τα δώρα φέτος.

Αιγόκερως

Ήσουν πάντα λάτρης των παραδόσεων, αλλά με τον ανάδρομο Άρη να προκαλεί τον όλεθρο μέσω του έκτου Οίκου των κουραστικών υποχρεώσεων, τα πράγματα μπορεί να μην πάνε σύμφωνα με το σχέδιο φέτος. Οπότε προσπάθησε να απολαύσεις αυτή τη στιγμή με φίλους και οικογένεια.

Υδροχόος

Δεν είσαι συνήθως συναισθηματική, αλλά κάποια απροσδόκητα γεγονότα θα μπορούσαν να κεντρίσουν τα συναισθήματά σου φέτος. Ίσως σου λείπει κάποιος ή απλά εύχεσαι να ήσουν κάπου αλλού αυτή τη στιγμή.

Ιχθείς

Εάν έχεις ενδοιασμούς σχετικά με τις φετινές γιορτές ή απλά αισθάνεσαι ότι δεν έχεις κίνητρο, δεν χρειάζεται να ασκήσεις περισσότερη πίεση στον εαυτό σου. Στην πραγματικότητα, μπορεί να έχεις ακόμη και κάποιες αντισυμβατικές πεποιθήσεις για το όλο θέμα.