Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από το χειμερινό ηλιοστάσιο

21.12.2022
Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από το χειμερινό ηλιοστάσιο
Ο αποχαιρετισμός του φθινοπώρου είναι λίγο γλυκόπικρος, ωστόσο το χειμερινό ηλιοστάσιο είναι μια υπενθύμιση ότι ο χρόνος δεν μένει απλώς ακίνητος, κάτι που είναι ενθαρρυντικό, δεδομένου ότι το 2023 είναι προ των πυλών. Καθώς ο ήλιος μεταφέρεται στον Αιγόκερω στις 21 Δεκεμβρίου, μελλοντικά σχέδια και προσπάθειες θα είναι στο μυαλό πολλών. Όμως τα τέσσερα παρακάτω ζώδια είναι βέβαιο ότι θα νιώσουν περισσότερο αυτήν την κοσμική μετατόπιση.

Κριός

Στις 21 Δεκεμβρίου, ο ήλιος μετατοπίζεται στον δέκατο Οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου, τονίζοντας την επιθυμία σου να πετύχεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Το χειμερινό ηλιοστάσιο είναι η τέλεια στιγμή για να σηκώσεις τα μανίκια και να πιάσεις δουλειά, Κριέ, οπότε φρόντισε να αξιοποιήσεις την αύξηση της παραγωγικότητας που θα βιώσεις.

Καρκίνος

Καθώς το χειμερινό ηλιοστάσιο ξεκινά στις 21 Δεκεμβρίου, θα είσαι πρόθυμη να βάλεις σε λειτουργία ένα σχέδιο σχετικά με τις ρομαντικές σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ως αδελφό ζώδιο του Αιγόκερω, είσαι κάποια που τείνει να καθοδηγείται από το συναίσθημα αντί για τη λογική, αλλά αυτή η εποχή σε προσκαλεί να δεις τις σχέσεις σου μέσα από ένα πιο νηφάλιο μάτι. Εάν οι προθέσεις σου είναι να ασχοληθείς με περισσότερες κοινωνικές δραστηριότητες ή να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για τα μελλοντικά σας σχέδια, αυτή η σεζόν είναι σίγουρο ότι θα είναι απίστευτα παραγωγική για εσένα.

Ζυγός

Στις 21 Δεκεμβρίου, ο ήλιος θα μετατοπιστεί στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη του χειμώνα και αναδεικνύοντας τα καθήκοντα και τις ευθύνες σου στον ιδιωτικό σου κόσμο. Ως ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που προσανατολίζεται στη σύνδεση, έχεις την τάση να δίνεις προτεραιότητα στο να φέρεις τους ανθρώπους κοντά και καθώς πλησιάζει ο χειμώνας, θα στρέψεις αυτήν την εστίαση στη δυναμική της οικογένειας.

Αιγόκερως

Είναι η εποχή σου, Αιγόκερε, που σημαίνει ότι θα νιώσεις την πίεση. Στις 21 Δεκεμβρίου, το χειμερινό ηλιοστάσιο θα φέρει τον ήλιο στον πρώτο Οίκο του εαυτού και της προσωπικής σου ταυτότητας. Αυτή η σεζόν σε προσκαλεί να ανανεώσεις μερικούς από τους προσωπικούς σου στόχους πριν από το νέο έτος, οπότε μη διστάσεις να αφιερώσεις αυτές τις γιορτές στον εαυτό σου. Είσαι κάποια που δίνει προτεραιότητα στην επιτυχία και καθώς η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, θα είσαι πρόθυμη να ξεκινήσεις τις προσπάθειες που απαιτούν αρκετή πειθαρχία και ρουτίνα.