Χειμερινό ηλιοστάσιο: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

20.12.2022
Χειμερινό ηλιοστάσιο: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο
Το χειμερινό ηλιοστάσιο στις 21 Δεκεμβρίου αποτελεί την επίσημη έναρξη του χειμώνα με τις θερμοκρασίες να πέφτουν, ωστόσο τα επίπεδα παραγωγικότητάς σου θα είναι στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών. Καθώς ο ήλιος ετοιμάζεται να μπει στον Αιγόκερω, όλοι θα αισθάνονται πρόθυμοι να βελτιώσουν τους μακροπρόθεσμους στόχους τους με τρόπο που να επικεντρώνεται στην πρακτικότητα και την επιτυχία ακριβώς πριν τελειώσει ο χρόνος. Ενώ κάθε ζώδιο θα αισθάνεται την πίεση να πετύχει, το χειμερινό ηλιοστάσιο θα είναι χαλαρό για τα τρία παρακάτω ζώδια.

Λέων

Στις 21 Δεκεμβρίου ο ήλιος, (γνωστός και ως ο κυβερνήτης του χάρτη σου) θα μετατοπιστεί στον έκτο Οίκο σου, αντιπροσωπεύοντας την εργασία, την υγεία και τις ρουτίνες, προσκαλώντας σε να θέσεις νέους στόχους όσον αφορά τις καθημερινές σου συνήθειες. Είσαι κάποια που επωφελείται από τις καταστάσεις όταν πρόκειται για την καθημερινή σου ζωή και το χειμερινό ηλιοστάσιο είναι η τέλεια στιγμή για να ασχοληθείς σοβαρά με τις βασικές τελετουργίες σου. Απλά φρόντισε τον εαυτό σου, Λιονταρίνα.

Δίδυμοι

Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στον Αιγόκερω στις 21 Δεκεμβρίου, θα ενθαρρυνθείς να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στους κοινόχρηστους πόρους και τα όριά σου στις σχέσεις σου. Τώρα είναι η ώρα να εφαρμόσεις οποιαδήποτε οικονομικά σχέδια ή πολιτικές που μπορεί να έχεις δυσκολευτεί να διατηρήσεις, Δίδυμε, γι' αυτό μη διστάσεις να βελτιώσεις τις συνήθειες των δαπανών σου τώρα. Ίσως να αντιμετωπίζεις επιβαρυντικές ευθύνες από τις σχέσεις σου τώρα, οπότε ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείς ποια καθήκοντα νιώθεις άνετα να αναλάβεις και τι είσαι διατεθειμένη να απορρίψεις.

Υδροχόος

Ο ήλιος θα μετατοπιστεί στον Αιγόκερω στις 21 Δεκεμβρίου, προσκαλώντας σε να κάνεις μια βαθιά βουτιά προς τα μέσα, όταν πρόκειται για την ψυχική σου υγεία και τις παρασκηνιακές συνήθειές σου. Καθώς ο ήλιος διασχίζει τον δωδέκατο Οίκο σου, θα σου ζητηθεί να αναθεωρήσεις τους τρόπους με τους οποίους επαναφορτίζεις τις μπαταρίες σου. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να εφαρμόσεις κάποιες τακτικές αυτοφροντίδας στην καθημερινότητά σου, είτε πρόκειται για το να ξυπνάς νωρίτερα, είτε να κάνεις γιόγκα είτε να κάνεις ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.