Νέα σελήνη Δεκεμβρίου: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

23.12.2022
Νέα σελήνη Δεκεμβρίου: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο
Η εποχή του Αιγόκερω είναι μια περίοδος που σου δίνει την ευκαιρία για να εργαστείς ήρεμα προς την επίτευξη των στόχων σου με τρόπο σταθερό και πρακτικό. Τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι άμεσα, ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα αποδώσουν νωρίτερα παρά αργότερα. Κατά τη διάρκεια της επερχόμενης νέας σελήνης στις 23 Δεκεμβρίου, όλοι θα έχουν την τάση να φυτεύουν σπόρους που υπόσχονται επιτυχία, αλλά τα 3 παρακάτω ζώδια μπορεί να μην επηρεαστούν τόσο από αυτήν την παραγωγική ενέργεια σε σχέση με άλλα.

Δίδυμοι

Κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης αυτού του μήνα, θα προσκληθείς να εφαρμόσεις νέα όρια στους πόρους που μοιράζεσαι με άλλους. Έχεις την τάση να είσαι η φίλη που αναζητούν οι άλλοι για αντικειμενικές συμβουλές, αλλά αυτή είναι η μόνη υποστήριξη που μπορείς να προσφέρεις. Τώρα είναι η ώρα να σκεφτείς πόσο μακριά είσαι διατεθειμένη να πας για τους άλλους και να θέσεις όρια εκεί όπου είχες δυσκολευτεί πριν.

Λέων

Καθώς ο ήλιος και η σελήνη βρίσκονται μαζί στις 23 Δεκεμβρίου, θα ενθαρρυνθείς να φέρεις νέες λειτουργίες και ρουτίνες στην καθημερινή σου ζωή. Είσαι κάποια που επωφελείται πολύ από τη συνέπεια και αυτή η νέα σελήνη είναι η τέλεια στιγμή για να εφαρμόσεις μια ισχυρότερη αίσθηση πειθαρχίας στις τρέχουσες συνήθειές σου. Για να πετύχεις, είναι σημαντικό να προετοιμαστείς για την επιτυχία. Πρέπει να απαντήσεις στο ποιες είναι οι ευεργετικές πρακτικές που παλεύεις να διατηρήσεις.

Υδροχόος

Στις 23 Δεκεμβρίου, ο ήλιος και η σελήνη θα ενωθούν στον δωδέκατο Οίκο της ενδοσκόπησης και των πρακτικών ψυχικής υγείας, σηματοδοτώντας την αρχή ενός νέου κεφαλαίου σε αυτόν τον τομέα. Ως το άλλο ζώδιο που κυβερνάται από τον Κρόνο (μαζί με τον Αιγόκερω), επωφελείσαι πολύ από την πειθαρχία και τη δομή στη ζωή σου - ειδικά όταν πρόκειται για τις συνήθειές σου. Εάν έχεις εμπλακεί σε πρακτικές που λειτουργούν εναντίον σου, τώρα είναι η ώρα να κάνεις μια νέα αρχή.