Τα 3 ζώδια από τα οποία μπορεί να δεχθείς πισώπλατη μαχαιριά

29.11.2022
Τα 3 ζώδια από τα οποία μπορεί να δεχθείς πισώπλατη μαχαιριά
Κάθε ζώδιο έχει μια φήμη, σε άλλα είναι καλή και σε άλλα όχι τόσο σπουδαία. Έτσι, όταν αναρωτιέσαι ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να σε προδώσουν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις ήδη τουλάχιστον ένα ή δύο ζώδια στο μυαλό σου. Ενώ όλοι είναι πιθανόν να προδοθούν, υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο ορισμένα ζώδια είναι πιο πιθανόν να το κάνουν σε άλλους.

Κριός

Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός τείνει να έχει μια στάση του καλύτερου ζωδίου. Είναι πολύ φιλόδοξος, ανταγωνιστικός και πάντα προσπαθεί να είναι νούμερο ένα. Εξαιτίας αυτού, οι Κριοί μπορεί να προδώσουν γρήγορα εάν αισθάνονται ότι απειλούνται από την κυριαρχία κάποιου.

Ο Κριός μπορεί να παλέψει για την ευχαρίστηση του. Εάν είσαι στο πλευρό του, ο Κριός μπορεί να είναι πολύ πιστός, αλλά εάν αισθάνεται ότι απειλείται, ίσως χρειαστεί να προσέχεις τυχόν αντιδράσεις και να παρακολουθείς αιφνιδιαστικές επιθέσεις.

Δίδυμοι

Εάν είσαι εξοικειωμένη με την αστρολογία, δεν θα πρέπει να εκπλαγείς αν βρεις τον Δίδυμο σε αυτή τη λίστα. Οι φλύαροι Δίδυμοι του ζωδιακού κύκλου κυβερνώνται από τον Ερμή, ο οποίος μπορεί να είναι ένας μικρός διάβολος που αγαπά το δράμα. Οι Δίδυμοι είναι πολύ προσαρμόσιμοι και έχουν την ικανότητα να μιλάνε με οποιονδήποτε, κάτι που είναι μια δεξιότητα που σίγουρα αξιοποιούν. Επειδή όμως τα Δίδυμα τους αντιπροσωπεύουν, έχουν την τάση να είναι διπρόσωποι.

Οι Δίδυμοι είναι επίσης γνωστοί ως ένα από τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να απατήσουν, οπότε η προδοσία είναι κάπως στη φύση τους.

Σκορπιός

Από όλα τα ζώδια αυτής της λίστας, ο Σκορπιός είναι ο πιο ενδιαφέρων γιατί η προδοσία του μπορεί να χτυπήσει πολύ πιο σκληρά από τον Κριό ή τους Διδύμους. Ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τον θεό του κάτω κόσμου, ο οποίος θα σε «ρουφήξει» και δεν θα σε αφήσει ποτέ να φύγεις.

Οι Σκορπιοί δεν θα επιτεθούν απαραίτητα αν δεν προκληθούν. Έτσι, όταν πρόκειται για προδοσία, υπάρχει πάντα ένας λόγος και πάντα το ανταποδίδουν στο άτομο που τους προδίδει.