Τα 3 ζώδια που είναι τα λιγότερο ιδανικά για τον ρόλο του τέλειου συζύγου

14.11.2022
Τα 3 ζώδια που είναι τα λιγότερο ιδανικά για τον ρόλο του τέλειου συζύγου
Αυτό που θέλουν οι γυναίκες στις μακροχρόνιες σχέσεις τους διαφέρει από αυτό που θέλουν οι άνδρες και οι περισσότερες από αυτές τις επιθυμίες δημιουργούνται σε εμάς όταν είμαστε παιδιά, είτε αυτές οι επιρροές προέρχονται από τους γονείς μας ή τους παππούδες μας είτε την κοινωνία γενικότερα. Τα πράγματα έχουν αλλάξει και αλλάζουν καθημερινά και, στην πραγματικότητα, αυτό που κάνει κάποιον «τέλειο σύζυγο» είναι μέχρι και... υποκειμενικό, ωστόσο μερικά βασικά χαρακτηριστικά, θα μπορούσε να πει κανείς, ότι υπάρχουν. Ιδού τα 3 ζώδια που είναι τα λιγότερο ιδανικά για αυτό τον ρόλο και γιατί.

Παρθένος

Καλοπροαίρετα, ο σύζυγος Παρθένος έχει κάθε πρόθεση να εκπληρώσει τα όνειρά σου. Το αν θα το αντέξει ή όχι είναι άλλο θέμα.

Ο Παρθένος θέλει να είναι ο καλύτερος, αλλά ταυτόχρονα, θέλει και εσύ να είσαι η καλύτερη και ποιος ξέρει τι σημαίνει αυτό; Τα αιτήματά του μπορεί να είναι ενοχλητικά και μη ρεαλιστικά και μπορεί να είναι αυτό που θα σας απομακρύνει.

Υδροχόος

Ένα άλλο ζώδιο με καλές προθέσεις όταν πρόκειται για γάμο. Ωστόσο, αυτοί οι άνδρες είναι ονειροπόλοι και μερικές φορές αυτό που έχουν στο μυαλό τους είναι απλώς μη ρεαλιστικό.

Όταν οι άνδρες Υδροχόοι παντρεύονται, έχουν μια πολύ ισχυρή ιδέα για το τι θέλουν σε αυτόν τον γάμο και τις περισσότερες φορές, αυτό που θέλουν είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί.

Επίσης, δεν είναι τόσο ανοιχτοί στο να μιλήσουν για οποιοδήποτε συζυγικό θέμα, οπότε η επικοινωνία μαζί τους μερικές φορές πέφτει στο κενό.

Ζυγός

Οι άνδρες Ζυγοί είναι πολύ ανοιχτοί, πολύ χαρισματικοί και πολύ δελεαστικοί, πράγμα που σημαίνει ότι και οι άλλες γυναίκες θα αισθάνονται έτσι για τον σύζυγό σου. Αυτό που το κάνει αυτό «κακό» είναι ότι ο άντρας Ζυγός είναι τόσο ευγενικός που θα καταλήξει να κάνει τη χάρη σε εκείνη την άλλη γυναίκα, σε σημείο που ίσως ακόμη και να κοιμηθεί μαζί της αν του το ζητήσει.

Θέλει πραγματικά να είναι πιστός εραστής της γυναίκας του, αλλά είναι πολύ καλός με όλους τους άλλους και αυτό μπορεί να είναι πραγματικό πρόβλημα όταν αφορά στο να είναι πιστός.