Γιατί η 11η Νοεμβρίου είναι πάντα μια σημαντική ημέρα

11.11.2022
Γιατί η 11η Νοεμβρίου είναι πάντα μια σημαντική ημέρα
Λέγεται ότι οι αριθμοί επηρεάζουν με μοναδικό τρόπο τις ζωές μας. Για παράδειγμα, ο αριθμός 11 είναι πολύ δημοφιλής στην αριθμολογία. Το 11 θεωρείται κύριος αριθμός και ότι σχετίζεται με αυτόν, μπορεί να αποτελεί μια ισχυρή ένδειξη για ένα ισχυρό μήνυμα που θα λάβεις. Δεδομένου ότι ο αριθμός 11 έχει πολλές σημαντικές σημασίες, η 11η Νοεμβρίου θεωρείται μια ημέρα που χρησιμεύει ως άνοιγμα μιας πύλης για καλή τύχη. Το πνευματικό νόημα της 11/11 έχει να κάνει με τον καθορισμό προθέσεων, οπότε μη φοβηθείς να κάνεις μια ευχή.

Ενώ ο καθορισμός προθέσεων είναι κάτι που μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε μέρα του χρόνου, η 11η Νοεμβρίου είναι η μοναδική ημέρα που σου επιτρέπει να εκμεταλλευτείς την ενέργεια αυτού του κύριου αριθμού για ένα πλήρες 24ωρο. Αντί να βιαστείς να κάνεις τις ευχές σου καθώς συναντάς για λίγο αυτά τα ψηφία σε ένα ρολόι ή πινακίδα κυκλοφορίας, θα έχεις όλη την ημέρα για να καθαρίσεις το μυαλό σου και να ευθυγραμμιστείς με την ανάπτυξη και τη διαίσθηση της 11/11.

Πώς να εκμεταλλευθείς και να χρησιμοποιήσεις τη μαγεία της 11/11

Η 11η Νοεμβρίου είναι η τέλεια μέρα για να καθαρίσεις το κεφάλι σου, να συνδεθείς με τον ανώτερο εαυτό σου και να θέσεις ισχυρές προθέσεις.

Για τους λάτρεις της αστρολογίας, η 11η Νοεμβρίου πέφτει Παρασκευή φέτος, η οποία κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της σύνδεσης, της κοινωνικοποίησης και των πόρων. Ο καθορισμός προθέσεων γύρω από την αγάπη, την ισορροπία και την αρμονία θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδυάσεις την αριθμολογία και την αστρολογία για να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτήν την ενέργεια. Όπως γνωρίζεις όλα συνδέονται.

Καλημέρα όλη μέρα, λοιπόν!