Οι πιθανότητες να τα ξαναβρείς με τον πρώην σου με βάση το ζώδιο σου (Μέρος Α’)

12.10.2022
Οι πιθανότητες να τα ξαναβρείς με τον πρώην σου με βάση το ζώδιο σου (Μέρος Α’)
Όταν χωρίζεις, στο μυαλό σου είναι το «για πάντα» ή υπάρχει πάντα η πιθανότητα επανασύνδεσης; Η αστρολογία μπορεί να κρύβει την απάντηση. Σύμφωνα με την αστρολογία, μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις όπου ο πρώην σου μπορεί πιο εύκολα να επιστρέψει στη ζωή σου. Όταν συμβεί αυτό, μπορεί να ξεχάσεις τα προβλήματα που είχε η σχέση σας στο παρελθόν και να της δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Διάβασε παρακάτω αν θα τα ξαναβρείς ή όχι με τον πρώην σου, με βάση το ζώδιό σου.

Κριός

Ο πιο πιθανός τρόπος για να επιστρέψεις ποτέ σε έναν πρώην είναι αν έχει ήδη αρχίσει να βλέπει κάποιαν άλλη και η αναζωπύρωση αυτής της σχέσης είναι μια πρόκληση για εσένα.

Αν ξέρεις ότι είναι λυπημένος και έχει εμμονή με σένα, δεν θα μπορούσε να σε ενδιαφέρει, γιατί δεν βρίσκεις πρόκληση σε αυτό; Σου αρέσει το κυνηγητό και αν δεν υπάρχει, τότε δεν είναι τόσο ενδιαφέρον για σένα.

Ταύρος

Πιθανότατα σου πήρε πολύ χρόνο για να φτάσεις στο σημείο όπου ήσασταν καλά μαζί με κάποιον, οπότε ο χωρισμός ήταν αναμφίβολα επώδυνος και περίεργος.

Είναι δύσκολο να θέλεις να βιώσεις ξανά τέτοιου είδους πόνο. Μόλις ραγίσει η εμπιστοσύνη, είναι πρακτικά αδύνατο να κάνεις ξανά το ίδιο λάθος.

Δίδυμοι

Μάλλον δεν ήθελες να είσαι σε μια αφοσιωμένη σχέση εξαρχής. Σου έκανε τη χάρη που σε χώρισε και τώρα έχεις χρόνο να εξερευνήσεις όλες τις άλλες επιλογές που ένιωθες ότι έχανες όταν ήσουν μαζί του.

Θα ήθελες να μείνετε φίλοι και θα τον κρατήσεις στα social, αλλά πιθανότατα το ρομαντικό κομμάτι της σχέσης σας έχει τελειώσει.

Καρκίνος

Το μόνο που σκέπτεσαι είναι πότε θα μπορέσετε να ξανασυναντηθείτε. Δεν τον ξεπέρασες ποτέ και προσεύχεσαι να δει ο πρώην σου τι λάθος ήταν που χωρίσατε.

Χρειάζεσαι έναν σύντροφο για να αισθάνεσαι προσγειωμένη και θέλεις κάποιος να είναι δίπλα σου ανά πάσα στιγμή. Χρειάζεσαι μια στήριξη και, επιπλέον, είσαι κάποια που της αρέσει να είναι σε μια σχέση.

Λέων

Θα πρέπει να σου κάνει τεμενάδες για να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, ειδικά αν χώρισε μαζί σου. Η περηφάνια σου δεν πρόκειται να τον αφήσει να μπει στον υπέροχο κόσμο σου σύντομα. Ελπίζεις να μετανιώσει για την κακή συμπεριφορά του και να δει πόσο άδεια είναι η ζωή του χωρίς εσένα.

Πιστεύεις ότι ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσεις μια σχέση του παρελθόντος είναι να βρεις καινούργια και έχεις την επιλογή των πιθανών συντρόφων.

Παρθένος

Ίσως να είσαι πρόθυμη να δώσεις στον πρώην σου μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά ίσως όχι.

Ποια είναι τα στατιστικά στοιχεία; Έχει περάσει από μια σημαντική αλλαγή ή όλα τα ελαττώματα της προσωπικότητάς του είναι ακόμα ανέπαφα; Πιστεύει ότι τα πράγματα θα συνεχίσουν όπως πριν;

Βλέπεις ήδη τη σχέση σου ως μια από τις αποτυχίες σου και αν δεν αλλάξει προτιμάς να μην επαναλάβεις το λάθος να τον εμπιστευτείς ξανά.