Οι πιθανότητες να τα ξαναβρείς με τον πρώην σου με βάση το ζώδιο σου (Μέρος Β’)

14.10.2022
Οι πιθανότητες να τα ξαναβρείς με τον πρώην σου με βάση το ζώδιο σου (Μέρος Β’)
Ένας χωρισμός μπορεί να είναι επώδυνος και ο χρόνος ανάρρωσης συχνά φαίνεται να είναι μακρύς. Υπάρχουν κάποιοι πρώην που όσο και να προσπαθούμε δεν μπορούμε ποτέ να τους βγάλουμε εντελώς από μέσα μας. Έχουμε εμμονή μαζί τους, τους καταδιώκουμε στα social και ίσως ακόμη και να προσπαθούμε να παραμείνουμε φίλοι μαζί τους, ώστε να μπορούμε να έχουμε ακόμα κάποια σχέση μαζί τους. Κατά πόσον όμως υπάρχουν πιθανότητες να τα ξαναβρείς με τον πρώην σου; Η αστρολογία έχει την απάντηση στο αν ο χαρακτήρας σου είναι συμβατός με την επανένωση. Οι πιθανότητες να τα ξαναβρείς με τον πρώην σου με βάση το ζώδιο σου (Μέρος Α’)

Ζυγός

Είσαι ανοιχτή στην επανένωση, αρκεί να μην είναι πολύ αγχωτική ή περίπλοκη. Ωστόσο, αν ο πρώην σου σου φέρθηκε χάλια, δεν θα τον συγχωρήσεις ποτέ και δεν θα υπάρχει καμία πιθανότητα να ξαναβρεθείτε μαζί. Σου αρέσει τα πράγματα να είναι ειρηνικά στον χωρισμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κρατάς κακία.

Σκορπιός

Εάν ο πρώην σου σε απάτησε ή/και είπε ψέματα, δεν υπάρχει δυνατότητα συμφιλίωσης. Αλλά αν δεν το έκανε και είχατε ακόμα σημαντική χημεία, τότε ναι, θα ήσουν έτοιμη να ξαναβρεθείτε μαζί. Εξάλλου, ξέρει ήδη τι να περιμένει και αυτό αξίζει πολύ όταν κάποια είναι τόσο παθιασμένη όσο εσύ.

Τοξότης

Όχι, δεν θα ξαναβρεθείτε μαζί. Θέλεις να προχωρήσεις και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Έχεις τον δικό σου ηθικό κώδικα και μάλλον τον παραβίασε. Δεν ανησυχείς μήπως μείνεις μόνη γιατί είσαι σίγουρη ότι θα γνωρίσεις κάποιον αρκετά γρήγορα. Του εύχεσαι καλή τύχη, αλλά δεν πρόκειται να παραμείνεις στο τι θα μπορούσε να συμβεί αν ήσασταν μαζί.

Αιγόκερως

Μπορεί να είσαι έτοιμη να ξαναβρεθείτε μαζί, αν ο πρώην σου είναι πρόθυμος να κάνει τη δουλειά για τον εαυτό του και τη σχέση σας. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τα πράγματα αργά και να βεβαιωθείς ότι είναι η σωστή απόφαση να ξαναβρεθείτε μαζί. Μόλις ο πρώην σου αποδείξει ότι έχει αλλάξει θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να νιώσετε ξανά ζευγάρι και θα είσαι σε επιφυλακή για τυχόν σημάδια ότι ξανακυλάει στους παλιούς του τρόπους.

Υδροχόος

Η επιστροφή σε έναν πρώην σου φαίνεται απίστευτα αντιπαραγωγική. Γιατί να επαναλάβεις κάτι που δεν λειτούργησε στο παρελθόν; Είναι καιρός να προχωρήσεις μπροστά. Θα ήθελες να είστε φίλοι ίσως, αλλά τον έχεις ήδη ξεπεράσει. Αν ξανασυναντηθείτε, πιθανότατα θα υπάρχουν πολλά συναισθήματα και κλάματα και δεν είσαι για τέτοια— ούτε τώρα, ούτε ποτέ.

Ιχθείς

Είσαι πρόθυμη για δεύτερη ευκαιρία... και τρίτη και τέταρτη ευκαιρία, επίσης. Στην πραγματικότητα, είσαι τόσο πρόθυμη να ξαναβρεθείς μαζί με έναν πρώην, που είναι σαν να έχεις πάθει αμνησία και να μην θυμάσαι γιατί χωρίσατε αρχικά οι δυο σας. Όταν ανακτήσεις τη μνήμη σου, θα εξηγήσεις μέσα σου τους λόγους που τα πράγματα πήγαν στραβά.