Τα 3 ζώδια που δεν κρατάνε ποτέ κακία και ξέρουν να συγχωρούν

12.10.2022
Τα 3 ζώδια που δεν κρατάνε ποτέ κακία και ξέρουν να συγχωρούν
Μη γελιέσαι. Το να κρατάς κακία δεν κάνει καλό ούτε σ' εσένα αφού εντέλει καταλήγεις να ξοδεύεις αφάνταστο χρόνο κάνοντας κάτι επιζήμιο για τον εαυτό σου. Αυτό μπορεί ν' αλλάξει, όμως. Μπορείς να κάνεις συνειδητά βήματα για να αφήσεις τα πράγματα να προχωρήσουν. Γιατί το να συγχωρείς και να ξεχνάς είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για τους άλλους ανθρώπους και για τον εαυτό σου. Για κάποια ζώδια η προσπάθεια αυτή είναι πιο εύκολη. Μήπως ανήκεις σε αυτή την κατηγορία;

Τοξότης

Εάν τσαντίσεις τον Τοξότη, θα σε βρίσει και θα σε κάνει να νιώσεις φρικτά. Ωστόσο, μόλις εκραγεί θα αρχίσει να αισθάνεται καλύτερα.

Δεν του αρέσει να κολλάει σε αρνητικά συναισθήματα. Αν αντιληφθεί ότι έχεις κάνει κάτι που τον ενοχλεί, θυμώνει, αλλά δεν σχεδιάζει τρόπους για να σε κάνει να πληρώσεις.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι τείνουν να μην κρατούν μνησικακίες καθώς έχουν πάρα πολλά άλλα πράγματα για να σκεφτούν, να δημιουργήσουν και να σχεδιάσουν.

Δεν σε συγχωρούν απαραίτητα αν τους κάνεις κάτι άσχημο, αλλά το παράπτωμά σου μπορεί να μη μείνει στο μυαλό τους. Δεν τους αρέσει να εστιάζουν στα αρνητικά μιας κατάστασης, αλλά προσπαθούν να δουν τα θετικά.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς έχουν να κάνουν με το να δίνουν στους ανθρώπους δεύτερες ευκαιρίες, να τους συγχωρούν και να ανοίγουν την καρδιά τους.

Μπορεί να πληγωθούν, αλλά αντί να εστιάζουν στο άτομο που τους πλήγωσε, εσωτερικεύουν τον πόνο τους. Τείνουν να κατηγορούν τον εαυτό τους περισσότερο από τους άλλους ανθρώπους.

Όταν αγαπούν κάποιον, πάντα θα του δίνουν το πλεονέκτημα της αμφιβολίας.