Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από το ματωμένο φεγγάρι του Οκτωβρίου

10.10.2022
Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από το ματωμένο φεγγάρι του Οκτωβρίου
Η εποχή του Ζυγού είναι μια από τις καλύτερες του χρόνου. Είναι μια περίοδος όπου η συνεργασία είναι απαραίτητη, οι συγκρούσεις αποφεύγονται και η ευχαρίστηση είναι πρωταρχικός κινητήριος παράγοντας. Όμως, ενώ η αρμονική ενέργεια αυτής της εποχής είναι ευχάριστη, η επερχόμενη πανσέληνος στον Κριό στις 10 Οκτωβρίου ενθαρρύνει όλους να αλλάξουν γρήγορα ταχύτητα, ειδικά τα τέσσερα παρακάτω ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από το ματωμένο φεγγάρι του Οκτωβρίου.

Κριός

Τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάνω σου αυτόν τον μήνα, Κριέ, καθώς το ματωμένο φεγγάρι στις 10 Οκτωβρίου ρίχνει φως στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου. Η εποχή του Ζυγού σε καλεί να επενδύσεις τον χρόνο και την ενέργειά σου στις συνεργασίες σου, αλλά αυτή την ημέρα, θα σου ζητηθεί να επικεντρωθείς στη φιλόδοξη, ανεξάρτητη φύση σου με τρόπο που σου επιτρέπει να ευθυγραμμιστείς εκ νέου με την αυτονομία σου. Ενώ η ισορροπία είναι το κλειδί αυτή την εποχή, η πανσέληνος στο ζώδιό σου, σου υπενθυμίζει ότι υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να κάνεις μόνη σου.

Καρκίνος

Στις 10 Οκτωβρίου η πανσέληνος στον Κριό θα φωτίσει τον δέκατο οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου, φέρνοντας αποκαλύψεις σχετικά με την ανεξαρτησία και την αυτονομία στο προσκήνιο της επαγγελματικής σου ζωής. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να ωθήσεις στο προσκήνιο οποιαδήποτε νέα προσπάθεια στον επαγγελματικό σου κόσμο. Ως ζώδιο που κυβερνάται από τη Σελήνη, τείνεις να αισθάνεσαι τα αποτελέσματα της πανσελήνου περισσότερο, οπότε φρόντισε να επικεντρωθείς στην ενεργή, διεκδικητική ενέργεια που θα νιώσεις καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ζυγός

Αυτή η σεζόν έχει να κάνει με τις σχέσεις για σένα, Ζυγέ. Αυτή η έμφαση αναμένεται να εμφανιστεί στις 10 Οκτωβρίου, καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο της συνεργασίας και των ρομαντικών προσπαθειών σου. Τώρα είναι η στιγμή που θα σου ζητηθεί να σκεφτείς το πώς διατηρείς μια αίσθηση ανεξαρτησίας και αυτονομίας στις σχέσεις σου.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος στον Κριό θα αποκαλύψει την ανάγκη για ανεξαρτησία και δράση μέσα στο σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή. Εν μέσω μιας πολύ πολυάσχολης σεζόν που σχετίζεται με την εργασία για εσένα, αυτή η πανσέληνος φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη σου για αυτονομία στη ζωή σου στο σπίτι, οπότε μη διστάσεις να αναλάβεις δράση σε αυτόν τον τομέα. Είτε σκοπεύεις να μετακομίσεις είτε να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον ιδιωτικό σου κόσμο, αυτή η πανσέληνος σηματοδοτεί την τέλεια ευκαιρία για να ξεκινήσεις προσπάθειες που επικεντρώνονται στις ανάγκες σου.