Πανσέληνος Οκτωβρίου: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

11.10.2022
Πανσέληνος Οκτωβρίου: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο
Η εποχή του Ζυγού είναι χαλαρωτική. Είναι αλήθεια ότι ο ανάδρομος Ερμής είχε τη πλάκα του, αλλά αυτές οι μέρες είναι πίσω μας καθώς ο Ερμής σταμάτησε να είναι ανάδρομος στις 2 Οκτωβρίου. Τώρα, υπάρχουν τόσα πολλά να περιμένουμε και καθώς η επιρροή της εποχής του Ζυγού συνεχίζεται, η επιθυμία για σύνδεση, ισορροπία και ευχαρίστηση είναι τόσο εμφανής όσο αλλάζει ο καιρός. Και καθώς ο κόσμος ετοιμάζεται για την πρώτη πανσέληνο της φθινοπωρινής σεζόν στις 10 Οκτωβρίου, μια αίσθηση επείγοντος θα είναι αδύνατο να αγνοηθεί... εκτός αν, φυσικά, ανήκεις σε ένα από τα 3 παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από το ματωμένο φεγγάρι του Οκτωβρίου.

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από το ματωμένο φεγγάρι του Οκτωβρίου

Ταύρος

Στις 10 Οκτωβρίου η ματωμένη πανσέληνος στον Κριό θα ρίξει φως στον δωδέκατο οίκο της απόσυρσης και της απομόνωσης, αναδεικνύοντας την ανάγκη να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου όσον αφορά στην ψυχική σου υγεία. Με την έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο, αυτή η πανσέληνος θα σου δώσει την ευκαιρία να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου πριν τα πράγματα γίνουν λίγο έντονα, οπότε δώσε προτεραιότητα στον εαυτό σου τώρα.

Παρθένος

Καθώς η πανσέληνος στον Κριό φωτίζει τον όγδοο οίκο των κοινών πόρων και των ορίων σου, θα σου ζητηθεί να σκεφτείς το πώς έχεις φέρει σε δύσκολη θέση τους άλλους και πώς οι ανάγκες σου ικανοποιήθηκαν (ή όχι) σε αντάλλαγμα. Δεδομένου ότι οι πράξεις του ζωδίου σου είναι προσανατολισμένες στις υπηρεσίες, είναι σημαντικό να μην παραφορτώνεσαι με ευθύνες. Το ματωμένο φεγγάρι θα είναι η τέλεια υπενθύμιση ότι το να κάνεις ότι είναι καλύτερο για σένα, δεν πρέπει ποτέ να το θεωρείς ως χαμηλή προτεραιότητα.

Σκορπιός

Η πανσέληνος στον Κριό θα ρίξει φως στην υγεία, τις συνήθειες και τις καθημερινές σου πράξεις, προτρέποντάς σε να ξεκινήσεις τη δράση όταν πρόκειται για τις παραγωγικές σου προσπάθειες. Ως ακόμα ένα ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη, έχεις την τάση να ευδοκιμείς όταν αυτή η ενέργεια είναι παρούσα στον κόσμο, αλλά καθώς η εποχή σου είναι προ των πυλών, είναι η τέλεια στιγμή να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου πριν τα πράγματα γίνουν ταραχώδη. Ανανέωσε τη ρουτίνα ευεξίας σου, αντιμετώπισε ορισμένα πράγματα στη λίστα υποχρεώσεων σου και οτιδήποτε σου επιτρέπει να ανακουφίσεις κάποιο άγχος.