Πανσέληνος της Συγκομιδής: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

10.09.2022
Πανσέληνος της Συγκομιδής: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο
Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν έξι πλανήτες σε ανάδρομη πορεία κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου της Συγκομιδής του Σεπτεμβρίου, αυτή η σεληνιακή φάση είναι μια εξαιρετική στιγμή για να χαλαρώσεις στον δικό σου μικρόκοσμο. Αυτό συμβαίνει επειδή στις 10 Σεπτεμβρίου, το φεγγάρι εισχωρεί στους ονειροπόλους Ιχθείς, ενθαρρύνοντάς μας να περάσουμε χρόνο με τον εαυτό μας. Ενώ η ουράνια ενέργεια αυτού του φεγγαριού μπορεί να ασκήσει μεγάλη πίεση σε μερικούς, προκειμένου να εξισορροπήσουν τις ρεαλιστικές προσδοκίες και τα πιο τρελά τους όνειρα, τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου, θα βρουν παρηγοριά στα σύννεφα, όπου είναι ελεύθερα να εξερευνήσουν αιθέρια βασίλεια.

Καρκίνος

Αυτή η πανσέληνος ενεργοποιεί τον εξερευνητή μέσα σου, Καρκίνε, καθώς σε βοηθά να αποκτήσεις κάποια διαύγεια και προοπτική, επομένως περίμενε να βρεθείς μπροστά σε αποκαλύψεις για πράγματα ή συναισθήματα που έχεις κρατήσει κρυμμένα, είτε το ήξερες είτε όχι. Άφησε την πανσέληνο να σε εμπνεύσει να διευρύνεις τις γνώσεις σου, να ακολουθήσεις την περιέργειά σου και να ανοίξεις τον εαυτό σου στις νέες εμπειρίες που κατευθύνονται προς εσένα.

Ενδέχεται να υπάρξει μια εκδρομή που σχετίζεται με την καριέρα των Καρκίνων, είτε κάνοντας ένα επαγγελματικό ταξίδι είτε πιθανώς μετακομίζοντας για μια νέα ευκαιρία καριέρας.

Πανσέληνος της Συγκομιδής: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Σκορπιός

Το ζώδιο του νερού, ο Ιχθύς, ανεβάζει τις δημιουργικές σου αναζητήσεις, Σκορπιέ. Εάν έχεις περάσει εμπόδια, μπορείς να αναβάλλεις τα project σου ή να βάλεις άλλες προτεραιότητες πάνω από τις απλές απολαύσεις σου, καθώς αυτή η πανσέληνος σε βοηθά να επιστρέψεις στα πράγματα. Άφησε την αισθησιακή ενέργεια αυτής της σεληνιακής φάσης να ανοίξει την καρδιά σου.

Ο Σκορπιός μπορεί να ανακαλύψει εκ νέου ένα ταλέντο ή ένα χόμπι που το έβαλε στο πίσω μέρος του μυαλού του, επειδή οι δημιουργικοί του χυμοί σχεδόν ξεχειλίζουν αυτή τη στιγμή.

Αιγόκερως

Μπορεί να έχεις εξωτερικά κίνητρα, αλλά αυτή η πανσέληνος των Ιχθύων σε βοηθά να επεκτείνεις το μυαλό σου έξω από τον υλικό κόσμο. Άφησε την υπερφυσική ενέργεια αυτού του φεγγαριού να σε βοηθήσει να αποκτήσεις διαύγεια, ειδικά με τον Ερμή να γίνεται ανάδρομος στον τομέα της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου.

Μερικοί Αιγόκεροι μπορεί να ολοκληρώνουν ένα μικρό project που θα μπορούσε να είναι τόσο απλό, όπως να τελειώνουν ένα βιβλίο που τους άρεσε πολύ να διαβάζουν ή να ολοκληρώνουν έναν ιστότοπο που φτιάχνουν για την επιχείρησή τους.