Πανσέληνος της Συγκομιδής: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

09.09.2022
Πανσέληνος της Συγκομιδής: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο
Αστρολογικά, υπάρχει μεγάλη σύγχυση τον Σεπτέμβριο. Και τα πράγματα θα γίνουν πιο αποπροσανατολιστικά χάρη στην Πανσέληνο της Συγκομιδής του Σεπτεμβρίου, καθώς εισχωρεί στους ονειροπόλους Ιχθείς. Στις 10 Σεπτεμβρίου, η πανσέληνος φωτίζει τα πιο τρελά μας όνειρα, αλλά ακόμα και με τις αγνές της προθέσεις, έχει τη δυνατότητα να φέρει στοιχεία αυταπάτης. Και για τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου του 2022, αυτή η ανέμελη σελήνη τα ωθεί να αναγνωρίσουν το όριο μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

Δίδυμοι

Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σου, Δίδυμε, οπότε μπορεί να φαίνεται ότι σε πιέζει να κάνεις καλή εντύπωση. Η ενέργεια των Ιχθύων συχνά θολώνει τα νερά της πραγματικότητας και της φαντασίας, οπότε μπορεί να μαθαίνεις να αφήνεις τις ψευδαισθήσεις ή τις προσδοκίες των άλλων όταν πρόκειται για τη φήμη σου.

Θα είναι ένας μήνας γεμάτος δράση και οι Δίδυμοι θα νιώσουν υποχρεωμένοι να κάνουν μεγάλες κινήσεις στη ζωή τους, αλλά η πανσέληνος δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνεις αυτό.

Παρθένος

Η πανσέληνος στους Ιχθείς επηρεάζει τις σχέσεις σου, Παρθένε. Ενδέχεται να βρεις πρώην φλερτ, σχέσεις ή φιλίες να βγαίνουν από το πουθενά, ειδικά με τον Ερμή να είναι ανάδρομος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί να μοιάζει σαν μια δοκιμή για να δεις πόσο μακριά έχεις φτάσει στην ανάπτυξη υγιών σχέσεων. Αυτή η πανσέληνος σε παρακινεί να αφήσεις κατά μέρος τη δυσαρέσκεια ή τα παλιά επιχειρήματα που σε εμποδίζουν να διορθώσεις τα πράγματα και να προχωρήσεις.

Ιχθείς

Σε περιμένει πολλή δουλειά στη σχέση σου, Ιχθύ. Αυτή η πανσέληνος μπορεί να λάμπει στην αίσθηση του εαυτού σου, αλλά με τον ήλιο και την Αφροδίτη - τον πλανήτη της αγάπης - να βρίσκονται και οι δύο στον Οίκο της σχέσης σου, συμβιβάζεσαι με το πόσο μέρος από τη ζωή σου είναι αφιερωμένο σε αυτές τις σχέσεις .

Άφησε τα συναισθήματα να εμφανιστούν, αλλά ανάλαβε την ευθύνη για το πώς νιώθεις και κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να μην επαναλάβεις αρνητικά μοτίβα σχέσεων που μπορεί να σε χαρακτηρίζουν.