Τα 6 πιο καλόκαρδα ζώδια που πληγώνονται περισσότερο

12.09.2022
Τα 6 πιο καλόκαρδα ζώδια που πληγώνονται περισσότερο
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι πιο ευαίσθητοι από άλλους και δε βάζουν κακή σκέψη με τον νου τους, εύκολα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι, δυστυχώς, εκείνοι που με μαθηματική ακρίβεια πληγώνονται πιο εύκολα (και δυστυχώς, πιο συχνά) από άλλους. Και όπως και σε όλες τις περιπτώσεις, τα άστρα παίζουν κι αυτά τον ρόλο τους! Ιδού ποια ζώδια φαίνεται να είναι πιο καλόκαρδα και άρα πιο επιρρεπή στο να πληγωθούν.

Καρκίνος

Αυτό είναι το πιο ευαίσθητο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Δίνεται πολύ και αγαπά να δίνει και να λαμβάνει αγάπη. Είτε είναι από την οικογένεια, τους φίλους ή έναν εραστή, απολαμβάνει την αγάπη και τη στοργή και αν δεν λαμβάνει πίσω την ίδια αγάπη, μπορεί πραγματικά να του ραγίσει την καρδιά.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί θάβουν τα συναισθήματά τους επειδή έχουν εύθραυστη καρδιά βαθιά μέσα τους. Δεν τους αρέσει να τους απορρίπτουν και αν αισθάνονται ότι συμβαίνει δεν θα είναι καλό για αυτούς. Οι Σκορπιοί είναι σε θέση να προσέχουν τις λεπτομέρειες και να εντοπίζουν αν τους εκμεταλλεύεσαι ακόμα και όταν νομίζεις ότι δεν ξέρουν.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι κρυφά συναισθηματικοί άνθρωποι. Είναι πολύ ευαίσθητοι, αλλά είναι υπέροχοι στο να δίνουν παράσταση. Πίσω από τις κουρτίνες, η καρδιά τους είναι πολύ αδύναμη. Προσπαθούν να είναι σκληροί, αλλά κατά βάθος αγαπούν να δίνουν και να λαμβάνουν στοργή.

Κριός

Αυτό το ζώδιο είναι πολύ ευαίσθητο. Θα σου δώσει τα πάντα, αλλά αν τον προδώσεις, θα σε τιμωρήσει. Αν του πεις κάτι παράξενο ή κάνεις κάτι για να τον πληγώσεις, θα κάνει τα πάντα για να σε κάνει να νιώσεις τον πόνο που του προκάλεσες — γι' αυτό, χειρίσου τον με προσοχή.

Ιχθείς

Αυτό το ζώδιο δεν θα πάρει τίποτα λιγότερο από το αναμενόμενο. Είναι πολύ εύθραυστο και θέλει όλη την προσοχή σου όταν είναι μαζί σου. Πιστεύει στην αφοσίωση, οπότε αν είναι αφοσιωμένο σε εσένα, περιμένει το ίδιο.

Λέων

Αυτό το λιοντάρι είναι γεμάτο με ακραία συναισθήματα. Είναι πολύ ευαίσθητο και παρορμητικό. Είναι εξαιρετικά συναισθηματικό. Οι Λέοντες ευδοκιμούν με την αφοσίωση και αν δεν τους δώσεις το ίδιο, τότε θα αντιδράσουν όπως το ζώο σύμβολο τους, το λιοντάρι.