Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή του Σεπτεμβρίου

08.09.2022
Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή του Σεπτεμβρίου
Ο επόμενος ανάδρομος Ερμής ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου και διαρκεί μέχρι τις 2 Οκτωβρίου, ζητώντας μας να αναθεωρήσουμε την πορεία μας και να ξεκαθαρίσουμε τις αποφάσεις μας. Ενώ όλοι είναι πιθανό να αισθανθούν τα αποτελέσματα με κάποιο τρόπο, τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή του Σεπτεμβρίου αντιμετωπίζουν μερικά πιο έντονα εμπόδια.

Κριός

Αυτός ο ανάδρομος ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στον Οίκο των συνεργασιών σου, Κριέ που σημαίνει ότι πιθανότατα θα συναντήσεις εμπόδια στη σχέση σου ή θα αντιμετωπίσεις μπερδεμένα θέματα επικοινωνίας με τους πιο στενούς σου συνεργάτες. Παλιές διαφωνίες με έναν σύντροφο θα μπορούσαν ξαφνικά να επανέλθουν στην επιφάνεια και να απαιτήσουν περαιτέρω συζήτηση ή παλιοί εραστές θα μπορούσαν να εμφανιστούν ξανά, φέρνοντας μια ευκαιρία για επανασύνδεση ή οριστικό κλείσιμο.

Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τον ανάδρομο Ερμή του Σεπτεμβρίου

Παρθένος

Θα βρισκόμαστε στη μέση της εποχής της Παρθένου όταν ξεκινήσει αυτή η ανάδρομη κίνηση, έτσι ως Παρθένος, είναι σίγουρο ότι θα νιώσεις την αστρολογική ένταση. Αλλά αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν ο κυβερνήτης πλανήτης σου Ερμής επιστρέψει στο ζώδιό σου στις 23 Σεπτεμβρίου. Το πρώτο μισό του ανάδρομου περιπάτου του Ερμή θα χτυπήσει τον οικονομικό τομέα του χάρτη σου, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει οικονομικά μπερδέματα ή να σε παρασύρει σε συμφωνίες που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές.

Ζυγός

Το μεγαλύτερο μέρος της επερχόμενης ανάδρομης πορείας του Ερμή θα συμβεί στο ζώδιό σου, Ζυγέ, γι' αυτό προετοιμάσου για αυτές τις ανάδρομες αναμνήσεις για να νιώσεις καλύτερα προσωπικά. Ασχολείσαι με θέματα αυτοέκφρασης και ταυτότητας, οπότε είναι καλή στιγμή να αναθεωρήσεις το πώς παρουσιάζεις τον εαυτό σου και αλληλεπιδράς με τον κόσμο.

Αν και τα πράγματα μπορεί να είναι μπερδεμένα, ανυπομονείς για μια πιθανή στιγμή διαύγειας όταν ο Ερμής συναντηθεί με τον ήλιο στον Ζυγό στις 23 Σεπτεμβρίου — την ημέρα που ξεκινά επίσημα η εποχή του Ζυγού.

Ο Ερμής και άλλοι πέντε πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Σεπτέμβριο - Iδού τι σημαίνει αυτό​

Αιγόκερως

Οι επαγγελματικές προσπάθειες είναι μεγάλη υπόθεση για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά αυτό ισχύει ιδιαίτερα για ένα εργατικό ζώδιο της γης όπως εσύ, Αιγόκερε. Αυτός ο ανάδρομος μπορεί να είναι προκλητικός γιατί περνά το μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού του στον ισχυρό Οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου. Να είσαι σε εγρήγορση όταν πρόκειται για πιθανά σφάλματα επικοινωνίας στην εργασία και να διαβάσεις ξανά τα email και τις προσκλήσεις σε συσκέψεις πριν πατήσεις το send.

Αυτός ο ανάδρομος σου προσφέρει επίσης την ευκαιρία να εμβαθύνεις στο σύστημα πεποιθήσεών σου και να επανασυνδεθείς με τις υψηλότερες φιλοδοξίες σου.