Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τον ανάδρομο Ερμή του Σεπτεμβρίου

07.09.2022
Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τον ανάδρομο Ερμή του Σεπτεμβρίου
Ένας νέος ανάδρομος Ερμής πρόκειται να ξεκινήσει, οπότε ετοιμάσου να αρχίσεις να ελέγχεις ξανά με περισσότερη σαφήνεια τις λεπτομέρειες κάθε επικοινωνίας σου. Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου ο πλανήτης Ερμής θα γίνει ανάδρομος, δίνοντας τη δυνατότητα να συμβούν πολλά απρόοπτα, από λανθασμένα χρονοδιαγράμματα συναντήσεων έως μπερδεμένες συνομιλίες με τους αγαπημένους μας. Αυτή η ανάδρομη περίοδος των τριάμισι εβδομάδων θα μπορούσε σίγουρα να επιφέρει κάποιες απογοητευτικές καθυστερήσεις ή μπερδέματα, αλλά για τα παρακάτω 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τον ανάδρομο Ερμή του Σεπτεμβρίου, είναι πιο πιθανό να περάσει χωρίς σημαντικές ατυχίες.

Ταύρος

Ήταν ένα καλοκαίρι γεμάτο σημαντικές αλλαγές για σένα, Ταύρε. Ο απρόβλεπτος Ουρανός έχει φωτίσει το ζώδιό σου, σχηματίζοντας ηλεκτρικά φορτισμένες συνδέσεις με τον ενεργητικό Άρη και εισάγοντας κάθε είδους απροσδόκητες ανατροπές σε ευθυγράμμιση με τον Βόρειο Δεσμό του Πεπρωμένου.
Απόφυγε να γεμίζεις το ημερολόγιό σου με δεσμεύσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς η πιθανότητα σφαλμάτων επικοινωνίας ή μπερδέματος ραντεβού είναι υψηλή.

Ο Ερμής και άλλοι πέντε πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Σεπτέμβριο - Iδού τι σημαίνει αυτό​


Λέων
Το καλοκαίρι είναι η εποχή σου, Λέοντα, και σύντομα φτάνει στο τέλος του — έτσι αυτός ο ανάδρομος σου προσφέρει μια χρήσιμη ευκαιρία να σκεφτείς τις πρόσφατες επιλογές σου, να εξετάσεις την οικονομική σου κατάσταση και να κάνεις έναν απολογισμό της κοινωνικής σου ζωής. Οι δύο πρώτες εβδομάδες της ανάδρομης πορείας θα επηρεάσουν τον τομέα επικοινωνίας του χάρτη σου, επομένως θα είναι εύκολο να πεις κάτι που δεν εννοείς ή να παρερμηνεύσεις τα λόγια κάποιου άλλου. Όμως οι επιπτώσεις δεν θα είναι σημαντικές.

Τα 4 ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος φέρνει ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα​


Σκορπιός
Το μεγαλύτερο μέρος της επερχόμενης ανάδρομης πορείας του Ερμή λαμβάνει χώρα στον ήσυχο και μοναχικό δωδέκατο Οίκο σου, οπότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι λίγο πιο ανεπαίσθητα από ότι συνήθως. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια ιδιαίτερα εσωστρεφής και μυστικιστική περίοδος και μπορεί να βρεθείς να αναπολείς παλιές καταστάσεις ή να χρειάζεσαι επιπλέον χρόνο μόνη σου σε μια προσπάθεια να δεις αν η διαίσθηση σου επαληθεύεται.


Υδροχόος
Δεν είναι ότι αυτός ο ανάδρομος θα είναι μια απλή βόλτα στο πάρκο, Υδροχόε αλλά στην πραγματικότητα, θα μπορούσε σίγουρα να έχει κάποια απτά αποτελέσματα σε πράγματα όπως ταξίδια, σχολικές εργασίες ή χρηματικά δάνεια, αν κάτι από αυτά ισχύει αυτήν τη στιγμή για εσένα. Ωστόσο, μπορεί επίσης να διαπιστώσεις ότι φέρνει μια ευκαιρία να αποσαφηνίσεις το υψηλότερο σύστημα πεποιθήσεων σου. Αντί να κρατάς τα παλιά δόγματα ή τις ταμπέλες απλώς και μόνο επειδή κάποτε είχαν απήχηση, χρησιμοποίησε
αυτήν την ενέργεια για να δεις τις απόψεις σου με φρέσκα μάτια και να αξιολογήσεις εάν εξακολουθούν να ευθυγραμμίζονται με αυτό που είσαι σήμερα.