Τα 4 ζώδια τα οποία μπορεί να περάσουν δύσκολα τον Σεπτέμβριο

05.09.2022
Τα 4 ζώδια τα οποία μπορεί να περάσουν δύσκολα τον Σεπτέμβριο
Αν νιώθεις ήδη γλυκόπικρα για το καλοκαίρι που πλησιάζει στο τέλος του, ίσως ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που μπορεί να περάσουν δύσκολα τον Σεπτέμβριο, ο οποίος θα είναι ακόμη πιο έντονος μήνας από ότι συνήθως, επειδή ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στον Ζυγό στις 9. Ποια είναι, λοιπόν τα 4 ζώδια τα οποία μπορεί να περάσουν δύσκολα τον Σεπτέμβριο;

Κριός

Δεν σε πειράζει όταν η ζωή γίνεται λίγο απρόβλεπτη, καθώς απολαμβάνεις το μικρό χάος, Κριέ! Η ικανότητά σου όχι μόνο να αντέχεις το δράμα, αλλά και να το εκμεταλλεύεσαι υπέρ σου, θα σου φανεί χρήσιμη όταν ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος στις 9 Σεπτεμβρίου. Δημιουργώντας διχόνοια στον έβδομο Οίκο των συνεργασιών σου, αυτός ο μήνας μπορεί να έρθει με αναταράξεις στις κοντινότερες σχέσεις σου. Μπορείς να περιμένεις ότι αυτή η ενέργεια θα επηρεάσει τις ρομαντικές σου σχέσεις, τις πλατωνικές σου φιλίες ακόμα και τη δυναμική σου με τους συναδέλφους σου στη δουλειά!

Τα 4 ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Δίδυμοι

Μπορεί να αισθάνεσαι πολύ πιο ευαίσθητη από ότι συνήθως αυτό το μήνα, Δίδυμε. Εξάλλου, ο ήλιος βρίσκεται στον Παρθένο, ο οποίος ενεργοποιεί τον τέταρτο Οίκο σου, το σπίτι, την οικογένεια και την κληρονομιά. Μπορεί να νιώθεις έλξη προς τις ρίζες σου καθώς νιώθεις την επιθυμία να επιστρέψεις στη γενέτειρά σου και να επανασυνδεθείς με τους στενούς συγγενείς σου. Ωστόσο, αυτή η διέλευση θα μπορούσε επίσης να σου δημιουργήσει κάποιο δράμα πρώιμης παιδικής ηλικίας, το οποίο είναι το τελευταίο πράγμα για το οποίο πιθανότατα έχεις διάθεση. Ευτυχώς, αν είσαι πρόθυμη να φροντίσεις τον εαυτό σου κατά βάση, θα συνειδητοποιήσεις ότι το σπίτι δεν είναι εκεί από όπου έρχεσαι, αλλά εκεί που θέλεις να είσαι.

Ζυγός

Αυτός ο μήνας πρόκειται να είναι μια άγρια εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος, Ζυγέ. Ο ήλιος του Παρθένου αυτή τη στιγμή κινείται μέσα από τον παράξενο και ψυχεδελικό δωδέκατο οίκο σου, ο οποίος δημιουργεί περίεργα όνειρα και αυξάνει το επίπεδο της διαίσθησής σου. Αυτή η διέλευση μπορεί να σε κάνει να νιώθεις πολύ πιο κουρασμένη από το συνηθισμένο, επομένως μην εκπλαγείς αν αισθανθείς ότι τρέχεις με λιγότερη ενέργεια από το συνηθισμένο. Σε τελική ανάλυση, νιώθεις πολύ πιο ευαίσθητη στις πνευματικές δονήσεις, γι' αυτό θα πρέπει να αποφεύγεις την τοξική ενέργεια - και τους τοξικούς ανθρώπους - όσο μπορείς.

Ο Ερμής και άλλοι πέντε πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Σεπτέμβριο - Iδού τι σημαίνει αυτό

Ιχθείς

Αυτός ο μήνας θα είναι πολύ έντονος και μεταμορφωτικός για εσένα, Ιχθύ. Άλλωστε, η πανσέληνος στους Ιχθείς πραγματοποιείται στις 10 Σεπτεμβρίου, η οποία θα είναι μια σημαντική στιγμή αυτο-ανακάλυψης. Καθώς αυτή η πανσέληνος ενώνει τις δυνάμεις της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, έχει μια σούπερ συγχωρητική ενέργεια, γι' αυτό χρησιμοποίησε την για να συνάψεις ειρήνη με το παρελθόν σου και να βάλεις στην άκρη τις σκληρές κρίσεις για τον εαυτό σου. Κανείς δεν περιμένει την τελειότητα από σένα, Ιχθύ, αλλά περιμένει να είσαι ο εαυτός σου. Εάν νιώθεις την επιθυμία να καταπιέσεις τα αληθινά σου συναισθήματα για να ταιριάξεις με την πραγματικότητα, θα μπορούσε να γίνει ένα ψέμα που αναπόφευκτα θα μετατραπεί σε ακόμα μεγαλύτερο ψέμα.