Τα 4 ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

03.09.2022
Τα 4 ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας
Εάν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια για τα οποία ο καλύτερος μήνας θα είναι ο Σεπτέμβριος, τότε είσαι τυχερή. Σε τελική ανάλυση, η επερχόμενη αστρολογική πρόβλεψη είναι γεμάτη με σκαμπανεβάσματα, πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκεις έναν τρόπο να κοιτάξεις τη φωτεινή πλευρά! Είναι η εποχή της Παρθένου, που σε ενθαρρύνει να κάνεις τα πράγματα όπως πρέπει. Άλλωστε, δεν είναι ακριβώς αυτό που θα έκανε ένας Παρθένος; Ποια είναι, λοιπόν, τα 4 ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Καρκίνος

Αυτός ο μήνας ξεκινά με τον ήλιο του Παρθένου να διασχίζει τον τρίτο Οίκο της επικοινωνίας σου, εμπνέοντάς σε να κοινωνικοποιηθείς, να κάνεις ερωτήσεις και να μάθεις περισσότερα! Παρόλο που αυτή η ώθηση της πνευματικής περιέργειας σε βάζει μέσα σε δύσκολες στιγμές, αυτός ο μήνας είναι αναπόφευκτο να είναι έντονος καθώς ο ανάδρομος Ερμής κινείται στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα μπορούσε να αναδείξει επίμονα ζητήματα από το παρελθόν σου, ειδικά αν αφορούν τη σχέση με τους συγγενείς σου και τη συναισθηματική δυναμική του ζωτικού σου χώρου.

Είσαι Παρθένος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις και με ποια όχι

Ταύρος

Αυτός ο μήνας θα είναι σίγουρα μια απίστευτη εμπειρία, επειδή ο ήλιος κινείται μέσα από το ζώδιο του Παρθένου και σου φέρνει τη δημιουργική ενέργεια που λαχταρούσες. Ενεργοποιώντας τον πέμπτο Οίκο της διασκέδασης και της ευχαρίστησης, η εποχή του Παρθένου σε ενθαρρύνει να κάνεις ακριβώς αυτό που σου φέρνει τη μεγαλύτερη χαρά. Μην το πολυσκέφτεσαι! Επανασυνδέσου με το εσωτερικό σου παιδί και θυμήσου τι σε κάνει να αισθάνεσαι πιο εμπνευσμένη. Αυτός ο μήνας θα μπορούσε να αναγεννήσει τους δημιουργικούς σου χυμούς (και ακόμη και να σε φέρει σε καλύτερη θέση να βρεις την αγάπη). Όταν η Αφροδίτη - ο κυβερνήτης πλανήτης σου - σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 20 Σεπτεμβρίου, ίσως αρχίσεις να ενδιαφέρεσαι για κάποιον που σε αγαπά. Κάποιον που λατρεύει την πλευρά σου που είναι και περίεργη και λαμπρή.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να λάμψεις, Παρθένε! Ο ήλιος είναι επίσημα στον Παρθένο, που σημαίνει ότι σε γεμίζει αυτοπεποίθηση, θάρρος και αποφασιστικότητα. Καθώς το λαμπρότερο αστέρι στον γαλαξία μας φέρνει μαγεία στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου, θυμάσαι γιατί έχεις σημασία. Είσαι ένα φυσικά ανιδιοτελές ζώδιο, κάποιο που τείνει να σκέφτεται τις ανάγκες των άλλων πριν από τις δικές σου. Αυτόν τον μήνα, ήρθε η ώρα να αλλάξεις αυτή τη συνήθεια, γιατί σου αξίζει να σε κακομαθαίνουν!

7 λόγοι για να αγαπήσεις έναν Αιγόκερω

Αιγόκερως

Είσαι έτοιμη να δεις τον κόσμο, Αιγόκερε; Έχεις τη διάθεση να εξερευνήσεις νέα μέρη, να μάθεις νέα πράγματα και να αγκαλιάσεις μια βαθύτερη μορφή σοφίας; Αν αυτό ακούγεται ακριβώς οικείο, τότε είσαι τυχερή, γιατί ο ήλιος του Παρθένου κινείται ήδη στον ένατο Οίκο της περιπέτειας και του αυθορμητισμού σου. Αυτός ο μήνας αφορά την υιοθέτηση μιας νοοτροπίας «carpe diem» σε κάθε δεδομένη κατάσταση, επειδή ο ήλιος κυριολεκτικά θέλει να ζήσεις τη ζωή σου στο έπακρο. Πες «ναι» στις απροσδόκητες ευκαιρίες που σου δίνονται, γιατί δεν εμφανίζονται συχνά.