Τα 4 ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος φέρνει ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα

02.09.2022
Τα 4 ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος φέρνει ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα
Ο Σεπτέμβριος επιφυλάσσει μαγικές στιγμές για τέσσερα ζώδια των οποίων οι αισθηματικές σχέσεις βελτιώνονται, καθώς φέρνει καρπούς σε μια αγάπη που ονειρεύονταν. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και των σχέσεων, αλλάζει ζώδιο δύο φορές αυτό το μήνα. Πρώτα, μετακομίζει στην Παρθένο και μετά στον Ζυγό, δίνοντας στον μήνα ερωτική ενέργεια με γρήγορο ρυθμό, ακόμη και με έξι πλανήτες ανάδρομους. Παρακάτω θα διαβάσεις για τα τέσσερα ζώδια των οποίων οι σχέσεις βελτιώνονται τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ιχθείς

Ως Ιχθύς, η Παρθένος είναι το αντίθετο ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που υπάρχει πλανητική ενέργεια μέσα στο γήινο ζώδιο της Παρθένου, φέρνει θετικές εξελίξεις για την ερωτική σου ζωή. Αυτή η ενέργεια ξεκίνησε ουσιαστικά στα τέλη Αυγούστου, όταν εμφανίστηκε η Νέα Σελήνη στην Παρθένο.

Καθώς ξεκινά ο Σεπτέμβριος, είναι καιρός να δοκιμάσεις όλα όσα έχεις μάθει, καθώς μια σχέση αρχίζει να διαμορφώνεται στη ζωή σου. Μπορεί να είναι ένα νέο κεφάλαιο μιας παλιάς αγάπης ή ακόμα και μια υπάρχουσα που εξελίσσεται ακόμα πιο ολοκληρωμένα.

Παρθένος

Η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο στις αρχές του μήνα και ξαφνικά όλα σχετικά με την αγάπη γίνονται πιο εύκολα για εσένα. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που κυβερνά την αγάπη και τις σχέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι όταν εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, είναι πιο εύκολο να εκφραστείς και να λάβεις αγάπη από τους άλλους.

Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εσένα Παρθένε, καθώς έχεις περάσει από πολλά μαθήματα φέτος σχετικά με την ανάληψη ευθύνης για τον ρόλο σου στις προκλήσεις της σχέσης και για να δείξεις αυτό που πραγματικά είσαι. Τώρα, αυτόν τον μήνα θα έχεις την ευκαιρία να το ενσωματώσεις πλήρως και να αρχίσεις να δημιουργείς τη σχέση που επιθυμείς. Μην φοβάσαι αν κάποιος στην αρχή δεν μοιάζει με τον τύπο σου.

Κριός

Αυτός ο μήνας περιέχει μεγάλη ενέργεια του Ζυγού. Από τον Ερμή που γυρίζει ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο, τον Ήλιο που επιστρέφει στον Ζυγό και ακόμη και τη Νέα Σελήνη αργότερα μέσα στον μήνα. Η ενέργεια του Ζυγού είναι το ζώδιο που αντιπροσωπεύει το ρομαντικό κομμάτι της ζωής σου. Όσο και να βιάζεσαι και να είσαι λίγο παρορμητική μερικές φορές, η δημιουργία ισορροπίας μέσα σου και στη ζωή σου είναι επίσης σημαντική.

Αυτόν τον μήνα τα πράγματα δημιουργούν εξελίξεις σε αυτό που αντιμετωπίζεις αυτή τη στιγμή. Η ανάδρομη στροφή του Ερμή σε αυτό το ζώδιο του αέρα σημαίνει ότι οι σημαντικές συζητήσεις θα είναι η πρώτη προτεραιότητα. Αντί να τα αναβάλλεις επειδή νιώθεις άβολα, απλά ξεκίνα να μιλάς.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, τι μήνας είναι αυτός μπροστά σου. Αυτός ο νέος δρόμος που βαδίζεις αυτή τη στιγμή στην αισθηματική σου ζωή ξεκίνησε περίπου αυτή την εποχή πέρυσι και σε έχει δει να περνάς δραματικές αλλαγές εξαιτίας του. Τους τελευταίους μήνες, σου ζητήθηκε να κάνεις πολλή δουλειά για να θεραπεύσεις εκείνες τις παιδικές πληγές που εξακολουθούν να σε κάνουν να αναζητάς την αγάπη με τον πιο υγιή τρόπο.

Αυτός ο μήνας προσφέρει μια επανεκκίνηση για εσένα. Καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου, ίσως είναι καιρός να κάνεις μερικές συζητήσεις για να προχωρήσεις σε μια νέα κατεύθυνση.