Πανσέληνος Αυγούστου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

10.08.2022
Πανσέληνος Αυγούστου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο
Φτάσαμε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και αν ο τριπλός ανάδρομος συνδυασμός Ποσειδώνα-Κρόνου-Δία αυτής της σεζόν δεν έχει μπερδέψει τελείως τον κόσμο σου, τότε η πανσέληνος του Αυγούστου είναι σίγουρο ότι θα το κάνει. Η Πανσέληνος του Οξύρρυγχου του Αυγούστου είναι η τελευταία υπερπανσέληνος του έτους, με κορύφωση στις 12 Αυγούστου και θα επηρεάσει περισσότερο τα 4 παρακάτω ζώδια.

Ταύρος

Τα πράγματα γίνονται θερμά στη δουλειά για σένα, Ταύρε, κάτι που θα τονώσει αυτή η εκκεντρική πανσέληνος. Χρησιμοποίησε αυτή την πανσέληνο ως υπενθύμιση για να σταματήσεις, να αναλογιστείς και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.

Οι Ταύροι μπορεί να χρησιμοποιήσουν αυτή τη στιγμή για να σταματήσουν και να επανασυνδεθούν με τις βασικές πρακτικές που τους φέρνουν ευχαρίστηση ακόμη και σε πιθανή απογοήτευση από την εργασία τους.

Λέων

Η πανσέληνος ταράζει τον τομέα των σχέσεών σου, Λέοντα. Τα πράγματα μπορεί να είναι ταραχώδη καθώς πλοηγείσαι για το πώς να προχωρήσεις με καθαρό κεφάλι και ανοιχτή καρδιά. Μπορεί να νιώθεις ότι σε ελκύει να κατευνάσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αλλά παραμείνεις επίσης πιστή στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Είναι η εποχή σου, τελικά.

Οι Λέοντες θα μπορούσαν να βρεθούν αντιμέτωποι με ένα δίλημμα μεταξύ του μυαλού και της καρδιάς και το κόλπο θα είναι να πιστέψουν ότι υπάρχει χώρος για να τιμήσουν και τα δύο.

Σκορπιός

Μπορεί να νιώσεις έναν αγώνα ανάμεσα στο απαλό, συναισθηματικά μέρος του εαυτού σου και στο μέρος που σε κρατά προστατευμένη. Με αυτή την πανσέληνο, οι Σκορπιοί θα σοβαρευτούν στα θέματα που αφορούν στο εσωτερικό μέτωπο τους. Αυτό θα μπορούσε να μοιάζει με την αγορά ή ενοικίαση ενός σπιτιού, με επαναξιολόγηση των ορίων που θέτουν με τα μέλη της οικογένειας, ειδικά τους γονείς. Είναι μια ζοφερή, μη συναισθηματική στιγμή όπου ο Σκορπιός θα ερωτηθεί αν η στάση του στο σπίτι μπορεί να συνυπάρξει με προοδευτικές συνεργασίες.

Υδροχόος

Μιλάμε για μια έντονη πανσέληνο, Υδροχόε. Αυτή η πανσέληνος σου δίνει τη δυνατότητα να αγκαλιάσεις τις εκκεντρικότητες σου και να τιμήσεις τα ορόσημα που έχεις περάσει στο ταξίδι σου προς την αυτοανακάλυψη. Συνέχισε να αμφισβητείς τις συμβάσεις και άνοιξε τον εαυτό σου συναισθηματικά.

Οι Υδροχόοι έχουν εμβαθύνει τη συγκέντρωσή τους τα τελευταία χρόνια και αυτή η στιγμή δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Αυτή η ενέργεια δεν θα είναι τόσο άσχημη όσο είναι λογική και σοβαρή, ειδικά όσον αφορά το πώς εμφανίζονται σωματικά στον κόσμο.