Τα 3 πιο μοντέρνα ζώδια που ακολουθούν πιστά τα τελευταία fashion trends

24.08.2022
Τα 3 πιο μοντέρνα ζώδια που ακολουθούν πιστά τα τελευταία fashion trends
Είστε ο τύπος του ατόμου που καταρρέει στο δοκιμαστήριο ή που με αυτοπεποίθηση περπατά μπροστά στον καθρέφτη, κάνοντας μόνιμα μια επίδειξη μόδας για όλους τους άλλους; Ανεξάρτητα από την αγοραστική σου προσωπικότητα, η προσέγγισή σου στο στυλ μπορεί να επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από το ζώδιο σου. Στην πραγματικότητα, τρία ζώδια τείνουν να είναι τα πιο μοντέρνα στον κόσμο και να ακολουθούν πιστά τα trends της μόδας.

Λέων

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Λέοντες λατρεύουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής και ποιος καλύτερος τρόπος για να κλέψουν την παράσταση από το να φορούν ένα ρούχο με στιλ; Θέλεις και άλλη απόδειξη; Απλά κοίταξε τους Λέοντες σχεδιαστές μόδας Coco Chanel, Louis Vuitton και Michael Kors. Μοντέλα όπως η Cara Delevingne, η Kylie Jenner, η Karlie Kloss και η Winnie Harlow είναι επίσης Λέοντες… και τυχαίνει να είναι η επιτομή της μόδας. Είτε οι Λέοντες λατρεύουν τη χλιδή, ξέρουν πάντα πώς να ντυθούν για να εντυπωσιάσουν. Ακόμα κι αν το υπερβολικό στυλ τους προσελκύει επικριτικά βλέμματα, οι Λέοντες δεν δίνουν σημασία. Όσο περισσότεροι άνθρωποι τους παρακολουθούν να λάμπουν, τόσο το καλύτερο.

Ζυγός

Γεννημένος μεταξύ 23 Σεπτεμβρίου και 22 Οκτωβρίου, ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη που αντιπροσωπεύει την ομορφιά και την αγάπη. Και βέβαια οι Kim Kardashian, Bella Hadid και Gwyneth Paltrow οφείλουν την αίσθηση της μόδας στις τοποθετήσεις τους στο ζώδιο του Ζυγού, κάτι που δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Κομψοί και καλόγουστοι, οι Ζυγοί μοιάζουν σαν να είναι στο εξώφυλλο ενός περιοδικού κάθε μέρα. Δεν θα δεις ποτέ έναν Ζυγό να φεύγει από το σπίτι του με σαγιονάρες ή να φοράει το παλιό του φούτερ.

Οι Ζυγοί είναι προσεκτικοί όταν ντύνονται το πρωί, ένας λόγος για τον οποίο λαμβάνουν τόσα πολλά κομπλιμέντα κατά τη διάρκεια της ημέρας τους.

Ταύρος

Επειδή ο Ταύρος κυβερνάται επίσης από την Αφροδίτη, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν μεταξύ 20 Απριλίου και 20 Μαΐου εκτιμούν βαθιά όλα τα καλά πράγματα στη ζωή. Η Αφροδίτη υποστηρίζει τον Ταύρο σε σχέση με τα χρήματα και την αγάπη, κάτι που είναι ο λόγος που ο Ταύρος θα επενδύσει σε επώνυμα και ποιοτικά ρούχα. Ακόμα κι αν είναι πέρα ​​από τις δυνατότητές τους, οι Ταύροι αγαπούν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και δεν μπορούν να αντισταθούν στο να προσθέτουν τακτικά νέα αντικείμενα στη ντουλάπα τους.

Η πολυτέλεια είναι το δεύτερο όνομά τους και οι Ταύροι συμβαδίζουν πάντα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Παρόμοια με άλλες πτυχές της ζωής του, ο Ταύρος δεν θα διστάσει να αγοράσει το ακριβό. Αγαπά τα διαχρονικά κομμάτια και έλκεται από την ποιότητα και όχι από την ποσότητα. Αλλά, μην ξεγελιέσαι καθώς αυτό το ζώδιο της Γης εκτιμά επίσης την άνεση. Το στυλ του μπορεί να περιγραφεί ως πρακτικό, αλλά και εκλεπτυσμένο.