Πανσέληνος Αυγούστου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

11.08.2022
Πανσέληνος Αυγούστου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο
Το καλοκαίρι μπήκε στον τελευταίο μήνα του και έρχεται η τελευταία υπερπανσέληνος της χρονιάς η οποία θα ανέβει στους ουρανούς στις 12 Αυγούστου στον προνοητικό Υδροχόο. Οι υπερπανσέληνοι είναι πιο κοντά στη γη από τις τυπικές πανσελήνους, με αποτέλεσμα να φαίνονται φωτεινότερες και μεγαλύτερες, ενισχύοντας τα συναισθήματα στη διαδικασία. Αυτή η πανσέληνος είναι επίσης γνωστή ως πανσέληνος του «οξύρρυγχου», που ονομάστηκε για την περίοδο του καλοκαιριού όπου ο πληθυσμός των γιγάντιων οξυρρύγχων κορυφώνεται. Όπως κάθε άλλη πανσέληνος έτσι και αυτή του Αυγούστου θα έχει τις επιπτώσεις της στα ζώδια, ωστόσο τα 4 παρακάτω ζώδια είναι αυτά που θα επηρεαστούν λιγότερο. Πανσέληνος Αυγούστου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Κριός

Ήταν ένα τυχερό καλοκαίρι με τον ευοίωνο Δία να χαμογελά πάνω σου, Κριέ και τα πράγματα θα συνεχίσουν να είναι γόνιμα καθώς ο αισιόδοξος Υδροχόος φωτίζει τον κοινωνικό σου κύκλο. Μπορεί να νιώθεις μια αίσθηση πληρότητας και ανήκειν στην κοινότητά σου ή στην ομάδα φίλων σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να στηριχτείς πάνω τους για να πετύχεις τους φιλόδοξους στόχους σου.

Η πανσέληνος θα αυξήσει επίσης τις τοποθετήσεις του Κριού, δίνοντάς τους μια υποστηρικτική στιγμή για να εδραιώσουν ότι έχουν σκεφτεί στην πραγματικότητα.

Καρκίνος

Η εποχή του Λέοντα έχει επιταχύνει τα πάντα και ψάχνεις για ένα διάλειμμα που τόσο χρειάζεσαι. Η έντονη πανσέληνος θα μπορούσε να σε ενθαρρύνει να επιβραδύνεις και να αναλύσεις τα συναισθήματά σου λογικά. Δούλεψε για να αφαιρέσεις τα συναισθηματικά εμπόδια που σε εμποδίζουν να το κάνεις αυτό και άφησε πράγματα που σε κρατούν πίσω τον τελευταίο καιρό.

Οι Καρκίνοι απολαμβάνουν τη λάμψη της Αφροδίτης που διασχίζει το ζώδιο του σπιτιού τους εδώ και αρκετό καιρό, αλλά καθώς αναχωρεί για τον Λέοντα την ημέρα αυτής της πανσελήνου, ήρθε η ώρα να σοβαρευτείς ξανά.

Ζυγός

Τα πράγματα εξελίσσονται στο τομέα της αγάπης, Ζυγέ. Αλλά με την πανσέληνο στο αντίθετο ζώδιο του Υδροχόου, μπορεί να βρεις ότι ο ρομαντισμός είναι διαφορετικός από αυτό που έχεις συνηθίσει. Αυτό θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε τεράστιες αλλαγές στις σχέσεις σου και στη ρουτίνα αυτοεξυπηρέτησης. Ακολούθησε τυχόν δημιουργικές ανακαλύψεις που έχεις και μην φοβάσαι να επενδύσεις στα projects που δουλεύεις.

Ο Ζυγός καθοδηγείται πολύ περισσότερο από πραγματικούς κατευνασμούς παρά από συναισθηματικές συγκινήσεις. Αυτή η πανσέληνος στον Υδροχόο θα είναι υποστηρικτική για αυτόν γιατί είναι πολύ πρακτική.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θα μπορούσαν να βρουν αυτή την πανσέληνο, ωφέλιμη προς όφελος των υλικών ανέσεων τους. Δεδομένου ότι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου μοιράζεται με τον κυβερνώντα πλανήτη του Αιγόκερω, τον Κρόνο, ο Αιγόκερως θα μπορούσε να πάρει μια ώθηση αυτοπεποίθησης και αίσθησης ασφάλειας από την επιρροή του Κρόνου αντί για υπαρξιακές εσωτερικές σκέψεις και συναισθήματα.

Αυτή η ενέργεια θα φανεί αρκετά άνετη για αυτόν και μπορεί ακόμη και να φέρει κάποια σταθερή ώθηση όσον αφορά τα οικονομικά.