Ο Δίας έγινε ανάδρομος και θα επηρεάσει το ζώδιο σου

08.08.2022
Ο Δίας έγινε ανάδρομος και θα επηρεάσει το ζώδιο σου
Όσον αφορά την αστρολογία, τίποτα δεν είναι πιο διαβόητο από έναν πλανήτη που γίνεται ανάδρομος. Μεταξύ των επικοινωνιακών ατυχιών του ανάδρομου Ερμή και του εγγυημένου πόνου της ανάδρομης Αφροδίτης, υπάρχει κάτι που μπορεί να μας ανησυχήσει; Η αλήθεια είναι ότι κάθε ανάδρομος δεν είναι αρνητική εμπειρία. Λάβε αυτό υπόψη κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Δία, γιατί μπορεί στην πραγματικότητα να οδηγήσει σε κάτι όμορφο!

Στις 28 Ιουλίου ο Δίας - πλανήτης της ανάπτυξης και της επέκτασης, έγινε ανάδρομος στον Κριό. Αυτός ο αισιόδοξος εξωτερικός πλανήτης θα κάνει παρέα στον ονειροπόλο Ποσειδώνα, τον καρμικό Κρόνο, τον ευαίσθητο Χείρωνα και τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα, τα οποία είναι άλλα ουράνια σώματα που τυχαίνει να είναι ανάδρομα αυτή τη στιγμή. Πριν ξεκινήσεις να ανησυχείς, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ανάδρομος Δίας δεν μοιάζει με τον ανάδρομο Ερμή, ο οποίος τείνει να είναι μια πολύ πιο ενοχλητική εμπειρία.

Πέντε πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Αύγουστο - Τι σημαίνει αυτό για το ζώδιό σου

Δεδομένου ότι ο Δίας κινείται με μέτρια ταχύτητα - πιο αργά από την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ερμή, αλλά πιο γρήγορα από τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα - χρειάζονται περίπου 12 έως 13 μήνες για να περάσει ο Δίας σε ένα ζώδιο και 12 χρόνια για να ολοκληρώσει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον ήλιο. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι θα ζήσεις μια ολόκληρη χρονιά με ευλογίες και καλή τύχη σε μια συγκεκριμένη πτυχή της ζωής σου. Κάθε χρόνο, ο Δίας περνά περίπου 4 έως 5 μήνες ανάδρομος και πολύ συχνά, η εμπειρία είναι γεμάτη ευκαιρίες για να ξαναπροσπαθήσεις σε χαμένες απόπειρες να πετύχεις κάτι, να επανεξετάσεις προηγούμενες προσπάθειες και ακόμη και να αποκτήσεις μεγαλύτερη σαφήνεια όταν πρόκειται για τις ελπίδες και τα όνειρά σου.

Ο Δίας θα σταθεί ανάδρομος στον Κριό, που είναι ένα υπερ-ανταγωνιστικό, ξεροκέφαλο και παρορμητικό ζώδιο της φωτιάς. Αυτό θα σε αναγκάσει να ξανασκεφτείς τι προσπαθείς πραγματικά να πετύχεις, καθώς ο Κριός έχει πάντα το βλέμμα του στη νίκη. Μπορεί ακόμη και να σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πότε άφησες την υπερηφάνειά σου να εμποδίσει την ανάπτυξή σου, καθώς ο Κριός έχει την τάση να αντιμετωπίζει την αποτυχία πολύ πιο προσωπικά από τα άλλα ζώδια. Εάν έχεις παγιδευτεί πολύ στη βιασύνη των πραγμάτων, μπορεί να αισθάνεσαι λίγο εξαντλημένη ή ακόμα και λίγο εκτός πορείας μέχρι τώρα. Εδώ θα φανεί χρήσιμος ο ανάδρομος Δίας! Ο ανάδρομος Δίας θέλει να σταματήσεις, να επανεξετάσεις πού βρίσκεσαι τώρα και να ξανασκεφτείς πού θέλεις να πας στη συνέχεια. Ο Δίας θέλει πάντα να βεβαιώνεσαι ότι οι προθέσεις σου ευθυγραμμίζονται με το μέλλον που δημιουργείς.

Ο Δίας θα είναι ανάδρομος μέσω του Κριού μέχρι τις 28 Οκτωβρίου, οπότε ο Δίας θα εισέλθει ξανά στους Ιχθείς για δεύτερη φορά φέτος, κάνοντας μια σύντομη βουτιά στη συναισθηματική λιμνοθάλασσα αυτού του μεταβλητού ζωδίου του νερού.