Τα 6 ζώδια που δεν διστάζουν να εκφράσουν ανοιχτά την αγάπη τους

16.07.2022
Τα 6 ζώδια που δεν διστάζουν να εκφράσουν ανοιχτά την αγάπη τους
Κοινή παραδοχή ότι δεν είναι όλοι το ίδιο ανοιχτοί με τα συναισθήματά τους. Και δεν πειράζει -ή και να πειράζει, πρέπει να το δεχτούμε. Η αστρολογία υποστηρίζει ότι και σε αυτό τον τομέα παίζει κι εκείνη τον ρόλο της -πέρα από τον χαρακτήρα και τα βιώματα του καθενός. Ιδού λοιπόν τα ζώδια που, κατά κανόνα, όχι μόνο δεν κρύβουν τα συναισθήματά τους, αλλά τα βροντοφωνάζουν κιόλας.

Ταύρος

Ο Ταύρος ενδιαφέρεται περισσότερο για τη δημιουργία ενός φιλόξενου και στοργικού περιβάλλοντος για τους ανθρώπους που νοιάζεται περισσότερο στη ζωή του. Είναι σχεδόν σαν να δημιουργεί ένα μικρό σημείο στην καρδιά του μόνο για τους ανθρώπους και τα πράγματα που τον ενδιαφέρουν, γεμάτο με ζεστές κουβέρτες και πολλή αγάπη. Πόσο γλυκό! Όσο γλυκό κι αν είναι, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι ο Ταύρος κάνει πολύ περισσότερα από το να νοιάζεται απλά πολύ.

Καρκίνος

Αν και είναι αλήθεια ότι ο Καρκίνος νοιάζεται πολύ για τους ανθρώπους στη ζωή του, ενδιαφέρεται επίσης για το τι πιστεύουν οι άλλοι για αυτόν. Οι Καρκίνοι σίγουρα μαθαίνουν πώς να αγκαλιάζουν την ευαίσθητη πλευρά τους λίγο περισσότερο κάθε μέρα, αλλά εξακολουθούν να δυσκολεύονται να παραδεχτούν ότι μπορεί να είναι ανασφαλείς μερικές φορές.

Ο Καρκίνος νοιάζεται πολύ (ίσως και λίγο υπερβολικά) για το τι σκέφτονται οι άλλοι για αυτόν επειδή θέλει οι άνθρωποι να τον βλέπουν ως έξυπνο, ευγενικό, αξιαγάπητο, εξυπηρετικό — και η λίστα συνεχίζεται.

Αυτό τον έρωτα θέλουμε: 7 άντρες που λατρεύουν τις γυναίκες τους και το βροντοφωνάζουν με τον πιο όμορφο τρόπο

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ο μικροδιαχειριστής του ζωδιακού κύκλου. Είναι αυτός που νοιάζεται πάρα πολύ για τα πάντα γιατί όλα έχουν σημασία για αυτόν. Και όταν κάτι είναι σημαντικό για τον Παρθένο, θα κάνει τα πάντα.

Λοιπόν, γιατί ο Παρθένος νοιάζεται τόσο πολύ για τα πάντα; Γιατί εργάζεται τόσο σκληρά για να είναι όλα τέλεια στη ζωή του.

Ζυγός

Οι Ζυγοί νοιάζονται περισσότερο για να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό. Είναι πολύ κοινωνικά πλάσματα, επομένως δεν είναι ασυνήθιστο να γνωρίζουν νέους ανθρώπους. Αυτό που είναι διαφορετικό από κάθε άλλο ζώδιο που συναντά νέους ανθρώπους, είναι ότι αν ο Ζυγός μπερδέψει τα λόγια του ή κάνει ένα κουτό αστείο μπροστά σε κάποιον που μόλις γνώρισε, θα το σκέφτεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί τείνουν να υψώνουν τοίχους όταν πληγώνονται ή όταν αντιμετωπίζουν κάποια δύσκολα συναισθήματα, αλλά δεν είναι επειδή δεν τους νοιάζει. Στην πραγματικότητα είναι επειδή νοιάζονται τόσο πολύ.

Ως ζώδιο του νερού, ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο περιποιητικά ζώδια (μαζί με τους Ιχθείς και τον Καρκίνο). Μπορεί να μην ξέρει πάντα πώς να εκφράσει με λόγια αυτό που νιώθει, αλλά σίγουρα το νιώθει.

Τα 6 μυστικά ενός ευτυχισμένου γάμου σύμφωνα με τον Tom Hanks ο οποίος είναι παντρεμένος για 31 χρόνια!

Ιχθείς

Ο Ιχθύς είναι ένα πολύ διαισθητικό ζώδιο που είναι πολύ ευαίσθητο στα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων. Συχνά δυσκολεύεται να θέσει υγιή όρια με τους ανθρώπους που αγαπά, επειδή δεν θέλει ποτέ οι άλλοι να πιστεύουν ότι δεν τον νοιάζει.

Οι Ιχθείς νοιάζονται πάρα πολύ γιατί είναι δεύτερη φύση για αυτούς να αναλαμβάνουν τα βάσανα και το άγχος όλων των άλλων.