Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

14.04.2022
Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο
Όταν μια πανσέληνος ανατέλλει στον ουρανό, μπορείς να νιώσεις τους ιστούς της έντασης να σχηματίζονται γύρω σου. Και καθώς τα κουβάρια γίνονται πιο στενά, η παρόρμησή σου να απελευθερωθείς, αυξάνεται. Και αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη Ροζ Πανσέληνο της 16ης Απριλίου, αυτή η σεληνιακή φάση θα μπορούσε να προκαλέσει μια κορυφαία στιγμή στη ζωή σου.

Κριός

Κάνεις έναν απολογισμό των σχέσεών σου και της θέσης τους σε αυτήν την πανσέληνο. Στην πραγματικότητα, μπορεί να διαπιστώσεις ότι μια σχέση φτάνει σε μια σημαντική καμπή. Είτε γιορτάζεις ένα ορόσημο με κάποιον που αγαπάς είτε αναγνωρίζεις ότι η δυναμική της σχέσης σου πρέπει να αλλάξει, μαθαίνεις πώς να γίνεις καλύτερος σύντροφος και πώς να επιλέγεις καλύτερους συντρόφους.

Καρκίνος

Αυτή η πανσέληνος ρίχνει φως στις βαθύτερες ανάγκες της καρδιάς σου, επειδή λαμβάνει χώρα στον τέταρτο Οίκο των οικογενειακών και οικιακών υποθέσεων. Προετοιμάσου για αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική σου ζωή, γιατί συμβιβάζεσαι με ότι χρειάζεσαι για να αισθάνεσαι ασφαλής και υγιής στη γωνιά του κόσμου σου. Αξίζεις να νιώθεις αγάπη και κατανόηση στο μέρος που ονομάζεις σπίτι σου.

Ζυγός

Δεν είσαι το ίδιο άτομο που ήσουν στο παρελθόν και αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να το αποδείξει. Γνωρίζεις ποια είσαι - εκτός των σχέσεών σου - επειδή αγαπάς τον εαυτό σου. Καθώς αυτή η πανσέληνος στον Παρθένο σε ενθαρρύνει να αγκαλιάσεις τη σύνδεση χωρίς να θυσιάσεις την ανεξαρτησία σου, ήρθε η ώρα να κάνεις μια τολμηρή κίνηση που να αντικατοπτρίζει πόσο έχεις μεγαλώσει. Έχεις διανύσει πολύ δρόμο.

Αιγόκερως

Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να αποκαλύψει κάποιες σχετικές πληροφορίες για εσένα. Εξάλλου, αυτή η πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον δέκατο οίκο της φήμης και της δημοσιότητας σου, ενθαρρύνοντάς σε να βάλεις τα δυνατά σου και να δείξεις στον κόσμο από τι είσαι φτιαγμένη. Αυτή η πανσέληνος προκαλεί επίσης μια αλλαγή στην καριέρα σου, οπότε αγκάλιασε ότι σε παρακινεί και σε εμπνέει, για να ακολουθήσεις τα όνειρά σου.