Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την Ροζ Πανσέληνο του Απριλίου

16.04.2022
Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την Ροζ Πανσέληνο του Απριλίου
Η πανσέληνος είναι η πιο φωτεινή στιγμή του σεληνιακού κύκλου, εκπέμποντας το ουράνιο φως της στα βαθύτερα και πιο σκοτεινά μυστικά σου. Και η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου έρχεται στις 16 του μήνα. Εξάλλου, το φεγγάρι κυβερνά το υποσυνείδητό σου και τον εσωτερικό σου κόσμο, παραμονεύοντας πάνω από τα μέρη που σου αρέσει να εξερευνάς μόνο τη νύχτα, όταν κανείς άλλος δεν παρακολουθεί. Ωστόσο, δεν είναι βέβαιο ότι κάθε πανσέληνος θα ταράζει τον κόσμο σου. Και αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη Ροζ Πανσέληνο του Απριλίου, μπορεί να μην αισθανθείς την άγρια και χαοτική αυτή εμπειρία.

Ταύρος

Αυτή η πανσέληνος σε ενθαρρύνει να κάνεις κάθε μέρα να μετράει. Να χρησιμοποιείς κάθε στιγμή του χρόνου σου με σύνεση. Καθώς ανεβαίνει στον έκτο Οίκο της ρουτίνας και του καθεστώτος σου, σου δείχνει πώς οι συνήθειες χτίζονται με την πάροδο του χρόνου και χρειάζονται εξίσου χρόνο για να σπάσουν. Ωστόσο, με εξάσκηση και επιμέλεια, συνειδητοποιείς ότι οποιοσδήποτε στόχος μπορεί να επιτευχθεί μόλις τον αναλύσεις σε μια διαδικασία βήμα προς βήμα.

Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

Λέων

Τον τελευταίο καιρό, μπορεί να σε πιάνει ο ρομαντισμός και ο ιδεαλισμός. Εξάλλου, όταν έχεις ένα όραμα για την τελειότητα, είναι εύκολο να δεις αυτό που θέλεις να δεις. Ωστόσο, καθώς αυτή η πανσέληνος λάμπει στον τρίτο Οίκο της επικοινωνίας σου, περνάει από την ονειρική ομίχλη και σε αναγκάζει να εστιάσεις στα συγκεκριμένα γεγονότα. Οι πιθανότητες είναι ότι αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να φέρει κάποιες σημαντικές πληροφορίες στην επιφάνεια.

Σκορπιός

Αυτή η πανσέληνος θέλει να απολαύσει την ανάπαυση και την αναλυτική σκέψη, επειδή λαμβάνει χώρα στον δωδέκατο Οίκο της πνευματικότητάς σου. Αν και μπορεί να προκαλέσει ένα κύμα συναισθημάτων, σου προσφέρει επίσης την ευκαιρία να απελευθερώσεις τις νοοτροπίες και τις προσκολλήσεις που δεν εξυπηρετούν πλέον τον καλύτερο εαυτό σου. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να λάβει όλη τη θεραπευτική ενέργεια με την οποία σε περιβάλλει αυτή η πανσέληνος.

Είσαι Yδροχόος; Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια

Υδροχόος

Είναι φυσικό να θέλεις να έχεις εμμονή στις λεπτομέρειες. Ωστόσο, κάθε γεγονός που βγαίνει εκτός πλαισίου επιδέχεται παρερμηνείας. Καθώς αυτή η πανσέληνος ανατέλλει στον ένατο Οίκο της επέκτασης, σε ενθαρρύνει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να απολαύσεις τη μεγάλη εικόνα. Οι πιθανότητες είναι ότι η ιστορία έχει πολύ περισσότερα από όσα πιστεύες προηγουμένως και όλα μπορεί να φαίνονται διαφορετικά μόλις αλλάξεις την οπτική γωνία τους.