Είσαι Yδροχόος; Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
18:00
22/5/2019

Είσαι Yδροχόος; Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα άστρα παίζουν τον ρόλο τους -και- στα ερωτικά σου. Είτε το πιστεύεις αυτό στο απόλυτό σου είτε σε μικρό κομμάτι του έχει ενδιαφέρον να δεις πώς είναι το κάθε ζώδιο ως πιθανό... ταίρι σου.

Έχουμε ήδη μιλήσει για τους ερωτικούς συνδυασμούς του Κριού, του Ταύρου, του Δίδυμου, του Καρκίνου, του Λέοντα, της Παρθένου, του Ζυγού ,του Σκορπιού , του Τοξότη και του Αιγόκερω. Ας δούμε σήμερα τι συμβαίνει αν ο Αιγόκερως συναντηθεί ερωτικά με κάθε ένα από τα 12 ζώδια, σύμφωνα με την αστρολόγο του Harper's Bazaar, Jennifer Angel, και ακολουθούν τα υπόλοιπα ζώδια με τη σειρά τους:

 

Πώς είναι λοιπόν η σχέση του Υδροχόου με...

Κριό: Αυτός είναι ένας αγώνας αγάπης τέλειου συνεργάτη. Ποτέ μια θαμπή στιγμή!

Ταύρο: Μπορεί να διδάξει σε κάθε ένα μεγάλο μέρος, αλλά μπορεί να λείψει αγάπη λάμψη. Ο Υδροχόος αγαπά να είναι εξωφρενικός και ο Ταύρος είναι σταθερός και σταθερός.

Διδύμους: Αυτά τα δύο σήματα του αέρα μπορούν να βουηθούν μαζί περπατώντας κατά μήκος της πορείας της ζωής, ανεξάρτητα από το πού μπορεί να τα πάρει. Μια μαγική σύνδεση!

Καρκίνο: Ο καρκίνος αισθάνεται με την καρδιά τους και ο Υδροχόος σκέφτεται με το κεφάλι τους. Τίποτα δεν είναι αδύνατο, αλλά υπάρχουν προκλήσεις μεταξύ αυτών των δύο σημείων.

Λέοντα: Όταν είναι καλό, είναι εκπληκτικό, όταν δεν είναι, και οι δύο μπορεί να είναι πεισματάρης. Υπάρχει ανάγκη για μια προθυμία να δώσει και να ξεχάσει.

Παρθένο: Υπάρχει σίγουρα μια γοητεία εδώ, αλλά η Παρθένος είναι τακτοποιημένη και ο Υδροχόος μπορεί να ζήσει στο χάος. Είναι σίγουρα απρόβλεπτη.

Ζυγό: Αυτά τα δύο πινακίδες αέρα μιλάνε την ίδια γλώσσα. Είναι φυσικοί εραστές και συμπαίκτες.

Σκορπιό: Υπάρχει μια περιέργεια, αλλά και τα δύο έντονα σημάδια με συγκεκριμένες επιλογές. Υπάρχουν ίντριγκα, αλλά διαφορές.

Τοξότη: Ενθουσιασμός και περιπέτεια κρατούν αυτά τα δύο ενδιαφερόμενα.Αυτός ο αγώνας έχει τη δυνατότητα για αγάπη μακροζωία.

Αιγόκερω: Υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός και γοητεία μεταξύ τους, αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί επαρκώς για μακροχρόνια αγάπη, αν και υπάρχει ενδιαφέρουσα και φανταστική.

Υδροχόο: Και οι δύο αγαπούν την καλή ζωή, αλλά και οι δύο θέλουν να ελέγξουν, που μπορεί να παρουσιάσει ζητήματα. Αλλά, είναι μια ισχυρή σύνδεση αν μπορούν να συνεργαστούν. Ο συγχρονισμός μυαλού μπορεί να κρατήσει πάντα τα δύο αυτά ενδιαφερόμενα και συνδεδεμένα. Έχει την ισχύ για μια ηλεκτρική σύνδεση.

Ιχθύ: Υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός και γοητεία μεταξύ τους, αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί επαρκώς για μακροχρόνια αγάπη, αν και υπάρχει ενδιαφέρουσα και φανταστική

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ