Τα 4 ζώδια που ξεγελιούνται εύκολα στις σχέσεις

13.04.2022
Τα 4 ζώδια που ξεγελιούνται εύκολα στις σχέσεις
Υπάρχουν πολλοί που αρνούνται να δουν την πραγματικότητα όταν πρόκειται για ψέματα, απιστία αναξιοπιστία ή ακόμα και αγένεια του συντρόφου τους. Για να λέμε την αλήθεια, οι περισσότερες ενδέχεται να περάσαμε από αυτό το σημείο. Όμως, υπάρχουν ορισμένα ζώδια που ξεγελιούνται ευκολότερα. Αυτά τα ζώδια δυσκολεύονται να δουν την πραγματικότητα λόγω της αντίληψής τους για την αγάπη και επομένως παραμένουν σε μια σχέση πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε (ή δεν καταφέρνουν σχεδόν ποτέ να την ξεπεράσουν).

Τοξότης

Ειλικρινείς και άμεσοι, οι Τοξότες λένε αυτό που εννοούν και εννοούν αυτό που λένε. Σε μια σχέση περιμένουν το ίδιο. Για παράδειγμα, εάν οι πράξεις και τα λόγια του συντρόφου τους δεν ευθυγραμμίζονται σωστά, μπορεί να δυσκολευτούν να το αναγνωρίσουν ως προειδοποιητικό σημάδι. Θα μπερδευτούν με την ανεντιμότητα τους και θα απογοητευτούν. Αν και αγριεμένοι και οργισμένοι, δεν θα σταματήσουν να αγαπούν ή να προσπαθούν να διορθώσουν ότι έχει σπάσει… μέχρι να πάρει φωτιά το όλο θέμα. Αλλά, μόλις βρουν διαύγεια, δεν θα κοιτάξουν πίσω.

5 τρόποι να δείξεις στον σύντροφο σου ότι τον αγαπάς χωρίς να του το πεις

Ιχθείς

Είναι δύσκολο να τους κρατήσεις προσγειωμένους και σε αυτό το γήινο βασίλειο, επομένως δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τείνουν να μένουν σε έναν πρώην για χρόνια παραπάνω αφότου θα έπρεπε να τον είχαν αφήσει να φύγει. Θαυμάζουμε την ικανότητά τους να δημιουργούν ένα φανταστικό παραμυθένιο ειδύλλιο, αλλά δυστυχώς, πληγώνονται εύκολα αφού νιώθουν τα πάντα τόσο βαθιά. Αλλά ένας Ιχθύς δεν είναι αφελής. Στην πραγματικότητα, αναγνωρίζει όλα τα προειδοποιητικά σημάδια (είναι το μέντιουμ του ζωδιακού κύκλου!) και επιλέγει να τα αγνοήσει στο όνομα του «βλέπω την καλή πλευρά» του άλλου.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι μπορούν να προσκολληθούν εύκολα, αλλά αν είσαι αρκετά τυχερή να είσαι ερωτευμένη με έναν Καρκίνο, η εμπειρία σου θα είναι αλλιώτικη. Όπως και οι Ιχθείς, οι Καρκίνοι είναι απελπισμένα ρομαντικοί. Εκτιμούν όλα τα μικρά πράγματα στη ζωή, γεγονός που τους διευκολύνει να δικαιολογήσουν την απαράδεκτη συμπεριφορά στις σχέσεις. Το ότι σου πρόσφερε κάποιος λουλούδια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να να μη σε σέβεται τώρα, Καρκινάκι!

Είσαι Καρκίνος; Δες πώς τα πας ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι γνωστοί για το ότι εκτιμούν το σπίτι και απολαμβάνουν τα καλά, πιο ωραία πράγματα στη ζωή, συμπεριλαμβανομένου του συντρόφου τους. Αν και μπορεί να μην βιαστούν να ξεκινήσουν μια σχέση με τα μούτρα (είναι πρακτικά ζώδια της Γης τελικά), είναι παθιασμένοι και αξιόπιστοι. Ωστόσο, ως σταθερό σημάδι, είναι γνωστό ότι είναι απίστευτα πεισματάρηδες και κολλημένοι. Οι Ταύροι θα αγνοήσουν το γεγονός ότι κάτι δεν λειτουργεί, απλώς και μόνο για να παραμείνει η ζωή τους απρόσκοπτη.

Όταν τον κακομεταχειρίζονται, ο Ταύρος πιθανότατα θα συγχωρήσει γρήγορα (αν και δεν θα ξεχάσει). Θα περιμένει με πόνο να τελειώσουν τα προβλήματα για να διατηρήσει τη ζωή του σταθερή.