Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνει κάθε ζώδιο στις σχέσεις (Μέρος B’)

12.04.2022
Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνει κάθε ζώδιο στις σχέσεις (Μέρος B’)
Σε έναν ιδανικό κόσμο χωρίς λάθη, είναι βέβαιο ότι οι περισσότερες σχέσεις δεν θα αντιμετώπιζαν προβλήματα. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι αλάνθαστος, οπότε τα λάθη που συνδέονται με τον χαρακτήρα του, θα μπορούσαν να αποτελέσουν από μόνα τους προβλήματα για τις σχέσεις του. Η αστρολογία έχει απάντηση και σε αυτό, οπότε παρακάτω θα δεις ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνει κάθε ζώδιο στις σχέσεις του και ίσως θα αναγνωρίσεις κάποιο δικό σου ή κάποιου πρώην συντρόφου σου.

Τα έξι πρώτα ζώδια του ζωδιακού κύκλου τα έχουμε ήδη αναλύσει και προχωράμε στα επόμενα έξι:

Ζυγός

Έχεις, Ζυγέ, το πιο όμορφο (ψεύτικο) χαμόγελο του ζωδιακού κύκλου. Αυτό δεν συμβαίνει επειδή δεν είσαι αυθεντική, αλλά επειδή προτιμάς να μην ταράζεις τα νερά, ακόμα κι όταν δεν συμφωνείς με κάτι. Αυτό είναι υπέροχο αλλά μέχρι το όριο σου να ξεπεραστεί πολύ. Ξαφνικά προσπαθείς να δείξεις ήρεμη, αλλά στην πραγματικότητα ρίχνεις παθητικά-επιθετικά στιλέτα σε κάθε στροφή. Και μέχρι ο καλός σου να αλλάξει πραγματικά οτιδήποτε σε ενοχλεί (ή να μιλήσεις ευθέως), θα θυμώνεις συνεχώς με κάθε μικρό πράγμα που σε ενοχλεί.

Σκορπιός

Όλα ή τίποτα, μέσα ή έξω, πάνω ή κάτω, ειρήνη ή πόλεμο: Είσαι ένα πλάσμα των άκρων, Σκορπιέ. Ενώ μπορείς να κατευθύνεις αυτή την ένταση προς τους στόχους σου, υπάρχει μια σημαντική πιθανότητα όταν είσαι δυσαρεστημένη για τα καλά, να τινάξεις τα πάντα γύρω σου. Η κακή σου διάθεση καταλήγει να καίει τα πράγματα γύρω σου. Εάν ο καλός σου εκφράσει μια γνώμη ή προσπαθήσει να σε βοηθήσει, να σε ηρεμήσει—ή οτιδήποτε—τα μάτια της καρδιάς σου μετατρέπονται γρήγορα σε στιλέτα.

Ερωτεύεσαι συνέχεια το λάθος άτομο; 8 τρόποι για να μη σου ξανασυμβεί

Τοξότης

Η ζωή είναι όλη διασκέδαση και παιχνίδια για σένα, Τοξοτίνα και αν δεν είναι, είσαι στην επόμενη πτήση για ταξίδι! Ωστόσο, οι φόβοι σου, τα συναισθήματά σου, τα όνειρά σου - τις περισσότερες φορές δεν τα μοιράζεσαι εκτός και αν τα αποθαρρύνεις. Όταν συμβαίνει κάποια ένταση ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, είναι πιθανό να δείξεις ψύχραιμη και να μην το συζητήσεις…αλλά στη συνέχεια να μοιραστείς σε υπερβολικό βαθμό όλες τις οικείες λεπτομέρειες με τους φίλους σου. Κουτσομπολεύεις με φίλους τα θέματα της σχέσης σου; Δεν μπορείς να αντισταθείς.

Αιγόκερως

Περνάς καλά όταν είσαι μέρος ενός δυναμικού ζευγαριού, Αιγόκερε. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα να βάλεις τα δυνατά σου για να φτιάξετε μια κοινή ζωή. Δηλαδή, μέχρι η απαισιόδοξη πλευρά του εαυτού σου να αρχίσει να σέρνεται έξω. Πριν το καταλάβεις, αρχίζεις να παραπονιέσαι για τη ζωή, μετά να παραπονιέσαι για άλλους ανθρώπους και τελικά να παραπονιέσαι για τον σύντροφό σου. Ειλικρινά, αυτό δεν συμβαίνει επειδή είσαι σκοτεινός άνθρωπος. Στην πραγματικότητα, είσαι χαρούμενη όταν είσαι σε ένα χαρούμενο μέρος. Αλλά η χαρά δεν διαρκεί για πάντα.

Υδροχόος

Υδροχόε, μη σκέφτεσαι για δύο δευτερόλεπτα! Ναι, είσαι πολύ έξυπνη αλλά οι σχέσεις δεν είναι ένα γενικό σχέδιο. Δεν μπορείς να ελέγξεις πράγματα —ή ανθρώπους— μόνο και μόνο επειδή φοβάσαι την αλλαγή. Το χειρότερο μέρος της υπερβολικής σκέψης, ωστόσο, είναι ότι μπορεί να αρχίσεις να αισθάνεσαι σαν μια κατάσταση «όλοι εναντίον σου». Αντί να προσπαθείς να συμβιβαστείς και να το δουλέψετε μαζί, κάθε μικρή διαφωνία μετατρέπεται σε μάχη για το ποιος έχει δίκιο.

Το ήξερες; Ο γάμος ωφελεί περισσότερο τους άντρες και όχι τις γυναίκες

Ιχθείς

Όσον αφορά τον ρομαντισμό, θέλεις να γίνεις πριγκίπισσα σε ένα παραμύθι, Ιχθύ. Αυτό μπορεί μερικές φορές να σε οδηγήσει να παραβλέπεις εύκολα τα προειδοποιητικά σημάδια στις σχέσεις. Δεν είναι ωραίο να το ακούς, αλλά μερικές φορές θα θυσιάσεις ακόμη και μέρη της ζωής σου μόνο και μόνο για να διατηρήσεις τη σύνδεση. Σίγουρα, όλοι μας μπορεί να έχουμε ιδιορρυθμίες ή κακίες, αλλά όταν αρχίζεις να εγκαταλείπεις μερικά από τα αγαπημένα σου χόμπι, φίλους ή όνειρα, αυτό δεν είναι σχέση.