Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνει κάθε ζώδιο στις σχέσεις (Μέρος Α’)

10.04.2022
Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνει κάθε ζώδιο στις σχέσεις (Μέρος Α’)
H αλήθεια είναι ότι κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά σίγουρα θέλουμε να νομίζουμε ότι είμαστε. Όλοι κάνουμε λάθη στις σχέσεις και μερικές φορές αυτά τα λάθη μας διδάσκουν ακόμη και πολύτιμα μαθήματα ζωής. Αλλά μερικές φορές παγιδευόμαστε σε τοξικά μοτίβα σχέσεων που δεν παρατηρούμε καν. Ο μόνος τρόπος να ξεφύγεις από αυτά τα καλούπια είναι να αντιμετωπίσεις την αλήθεια για να μπορέσεις να τα ξεπεράσεις μια για πάντα. Παρακάτω θα δείς ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνει κάθε ζώδιο στις σχέσεις. Προετοιμάσου για έλεγχο πραγματικότητας.

Κριός

Είσαι πανίσχυρη Κριέ και δεν έχεις πρόβλημα να ευμερήσεις ως ανεξάρτητο άτομο. Αλλά αυτή η σκληρή αυτονομία μπορεί μερικές φορές να είναι η αχίλλειος πτέρνα σου. Ευημερείς ως ηγέτιδα, κάτι που είναι υπέροχο... αλλά μερικές φορές στις σχέσεις σου, καταλήγεις να αντιμετωπίζεις τον καλό σου, σαν ακόλουθο. Θυμήσου, μια υγιής σύνδεση δεν σημαίνει ότι ένα άτομο κυριαρχεί στη συζήτηση και περιμένει από τον σύντροφό του να είναι πάντα ο μεγαλύτερος θαυμαστής του.

Μήπως υπεραναλύεις τη σχέση σου; Έτσι θα μπορέσεις να σταματήσεις

Ταύρος

Όλοι έχουν ακούσει ότι οι Ταύροι είναι επίμονοι. Αλλά οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πάντα ότι η αντίστασή σου στην αλλαγή επεκτείνεται και στα συναισθήματά σου. Οι Ταύροι είναι σταθεροί. Λαχταρούν την ειρήνη και την αρμονία. Το δράμα απλά τους αγχώνει! Αλλά όταν δεν αντιμετωπίζεις τις αυθεντικές σκέψεις και τα συναισθήματά σου, ο σύντροφός σου μπορεί να καταλήξει να αιφνιδιαστεί όταν αναπόφευκτα τα καταπνίγεις μέχρι να εκραγούν και να ξεσπάσεις.

Δίδυμοι

Έχετε ακούσει ποτέ για έναν Δίδυμο να τρέχει να φύγει αντί να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά του; Ποτέ! (Αυτό ήταν απόλυτος σαρκασμός). Στην πραγματικότητα, οι Δίδυμοι είναι διαβόητοι για το ότι κάνουν ακριβώς αυτό επανειλημμένα, αλλά ποτέ δεν κοιτούν πίσω ούτε ένα δευτερόλεπτο για να το παρατηρήσουν. Ενώ, Διδυμάκι, σου αρέσουν οι σχέσεις όταν είναι όλο διασκέδαση και παιχνίδια - και σίγουρα, ρίχνεις λίγο δράμα - μόλις αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, καταλήγεις απλώς να παραδεχθείς την ήττα σου.

5 φράσεις που θα κάνουν τη σχέση σου καλύτερη

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος που ανοίγει την καρδιά του είναι ένα όμορφο πράγμα—ειδικά επειδή πρέπει να ξεπεράσεις το πολύ σκληρό του καβούκι για να κερδίσεις πρώτα την εμπιστοσύνη του. Αλλά όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο, Καρκίνε, δεν ανοίγεσαι απλώς λίγο αλλά γκρεμίζεις το φράγμα! Από τη μια πλευρά, αυτό μπορεί να είναι μια καθαρτική εμπειρία για εσένα και τον καλό σου. Αλλά από την άλλη, σημαίνει ότι μπορεί να αρχίσεις να αναρωτιέσαι πού τελειώνεις και πού αρχίζει. Αυτό το επίπεδο συνεξάρτησης και εγκατάλειψης των προσωπικών ορίων μπορεί να είναι επικίνδυνο επειδή χάνεις τη δική σου ταυτότητα από την ταυτότητα της σχέσης.

Λέων

Λιονταρίνα, γλυκιά μας, καίγεσαι τόσο πολύ όσο ο Ήλιος (και το αγαπάς!). Όταν η ζωή είναι καλή, είσαι υπέροχη. Όταν η ζωή είναι απλώς εντάξει, κρατάς το πηγούνι σου ψηλά γιατί δεν σου αρέσει να σε βλέπει κανείς στα κάτω σου. Αλλά όταν η ζωή είναι… δύσκολη, είσαι χάλια. Και καταλήγεις να κατακρίνεις για όλες τις δυσκολίες τον σύντροφό σου. Προφανώς, δεν μπορείς ποτέ να κρατήσεις πλήρως αυτό που νιώθεις μέσα σου γιατί γεννήθηκες για τη σκηνή! Αλλά ο καλός σου δεν είναι σφουγγάρι. Έχει ένα όριο για το τι μπορεί και τι δεν μπορει να αντέξει - ακόμα κι αν σε αγαπά μέχρι τον ουρανό και ακόμα παραπέρα.

Μήπως δεν είναι ο κατάλληλος; Τα σημάδια στα social media που τον προδίδουν

Παρθένος

Είσαι ο μάστορας του ζωδιακού κύκλου. Και φυσικά δεν είσαι εσύ που χρειάζεται όλη τη βοήθεια και την προσοχή. Το μότο σου είναι «Μπορώ να τα φτιάξω!». Όταν ξεκινάς να βγαίνεις με κάποιον και αρχίζει να σου αρέσει … με τον καιρό αρχίζεις να παρατηρείς μικρά μοτίβα/συνήθειες/ιδιορρυθμίες/φράσεις/συμπεριφορές που σε ενοχλούν. Όταν δίνεις συμβουλές (τις λες και εποικοδομητική κριτική), προέρχονται πραγματικά από ένα ευγενικό μέρος του εαυτού σου καθώς θέλεις απλώς να βελτιώσεις τη ζωή του συντρόφου σου!